Etusivu

Wilma  |  Office365  |  Moodle

 

Avoimet työpaikat

Työharjoittelut ja opinnäytetyöt Ekamissa

Työharjoittelut ja opinnäytetyöt Ekamissa

Tarjoudu töihin Ekamiin

Tarjoudu töihin Ekamiin

 


Klikkaamalla hakusivuston nimike -linkkiä pääset sinua kiinnostavan tehtävän kuvaukseen, täyttämään lomakkeen ja lähettämään työpaikkahakemuksesi.

Mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei ole avoinna, voit jättää ns. avoimen hakemuksen. Avointa hakemusta ei oteta huomioon julkaistuissa ajankohtaisissa hauissa. Tarjoutumalla töihin Etelä-Kymenlaakson ammattiopistoon ilmaiset kiinnostuksesi päästä mukaan osaavaan joukkoomme. Näin tietosi ovat rekrytoivien esimiestemme käytössä, jos meillä jatkossa avautuu määräaikainen tehtävä, johon osaamisesi saattaisi mahdollisesti sopia. Hakemuksesi on voimassa hakijapankissa puoli vuotta sen jättöpäivämäärästä.

Kun olet onnistuneesti täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen, saat työpöydälle tiedon hakemuksen lähetyksen onnistumisesta. Pidäthän huolen tunnuksistasi järjestelmään. Voit hakea samalla hakemuksella muihinkin tehtäviimme ja tarkkailla rekrytointiprosessin etenemistä. Lisäksi saat Kiitos hakemuksesta -viestin vahvistukseksi sähköpostiisi hakemuksen perille saapumisesta. Mikäli et saa vahvistusta, ota yhteyttä rekry@taitoa.fi. Me varmistamme hakemuksesi perille saapumisen. Huomioithan myös, että voit päivittää lähettämääsi hakemusta hakuajan kuluessa osoitteessa www.kuntarekry.fi >Omat tiedot.

Kysymyksiin rekrytointi- sekä hakemusten täyttämiseen liittyvissä asioissa vastaa Rekry Taitoa puh.  020 610 9527 (arkisin klo 7 - 15).

Tarvitsetko apua hakemuksen täyttämisessä?

Rekry Taitoa

puh. 020 610 9527

rekry@taitoa.fi