Etusivu

Wilma  |  Office365  |  Moodle

 

auto-osasto

Opetusmenetelmäkokeiluja auto-osastolla

Auto-osastolla aloitettiin syksyllä oppilastöiden videointi uutena opetusmenetelmäkokeiluna, kokeilu liittyy Ekamissa käynnissä olevaan DigiOpit verraten hyvää -projektiin. Ajatuksena on että oppiminen tapahtuisi enemmän kuvien ja videoiden avulla, perinteisen tekstin sijaan. Erilaiset oppimisvaikeudet, kuten lukihäiriöt ovat nykyisin yleisiä ja kokeilun oletetaan helpottavan varsinkin näistä kärsivien oppimista.

Töihin kesälomalla...

Kesäloma on taas kulunut nopeasti ja lukuvuoden aloitus lähestyy, säitten suhteen kesässä ei juurikaan hurraamista ole ollut.Vaikka en mikään helteitten ystävä olekaan niin kyllä kesään kuitenkin kuuluisi ajoittainen tukala kuumuus ja nahkansa käräyttäminen muuallakin kuin saunassa.Työasiat alkavat vähitellen pyöriä mielessä ja paljastanpa tässä surkuhupaisan työpaikalla käyntini heinäkuulta.

Työssäoppimassa Dortmundissa

Auto-osastolla opiskelevat Seriina Schürmann ja Bamo Aziz suorittivat huhti-toukokuussa neljän viikon työssäoppimisjakson Saksan Dortmundissa.
Serina ja Bamo ovat kolmannen vuoden opiskelijoita ja valmistuvat nyt toukokuussa ajoneuvoasentajiksi.

Harjoittelupaikkana oli Dortmundin kaupungin liikennelaitoksen korjaamo, jossa huollettiin ja korjattiin Dortmundin kaupungin omistamia ajoneuvoja, kuten busseja, kuorma-autoja jne. Molemmat pääsivät tekemään alansa töitä, eikä toimettomana tarvinnut pahemmin istuskella.

 

Auto-osaston kuulumisia

No olihan hieno juttu että saatiin blogi Ekamin sivuille! Auto-osaston kuulumiset täytyykin heti pikaisesti kertoa.

Lukuvuosi kääntyy pian loppusuoralle ja opiskelijat ja opettajat valmistautuvat vähitellen päättäjäisjuhliin ja kesälomaan, kolmosluokkalaiset päättötodistusten hakuun. Loppurutistus on siis meneillään. Tällä hetkellä kolmosluokkalaiset ovat työssäoppimisjaksolla ja ilahduttavan moni jää taas kesätöihin samaan paikkaan, myöhemmin ehkä pysyväänkin työsuhteeseen.