Etusivu

Wilma  |  Office365  |  Moodle

 

projektit

Kiltakoulutoiminta alkuun - opiskelijalähtöinen toiminta keskiöön

Kaksi erityisen työelämälähtöisesti ja yrittäjämäisesti toimivaa Ekamin koulutusalaa sai keskiviikkona 9.8. Kiltakoulut-tunnukset. Valtakunnallisen Kiltakoulut-verkoston jäsenopettajat valmentavat ammattiopiskelijoita entistä vahvemmin työelämässä tarvittavaan aktiivisuuteen, yrittäjämäiseen asenteeseen ja tiimityöskentelyyn digitaalisia ohjausmenetelmiä hyödyntäen. Kiltakouluverkosto muodostuu eri puolilla Suomea samanlaisten periaatteiden mukaisesti toimivista koulutusaloista.

Digitaalisuutta hyödyntämällä kestävämpään suuntaan

Kestävän kehityksen opetuksen kehittämiseen keskittyvän projektin, The Healthy Food Choices for a Sustainable Future, toinen partnerikokous oli Kroatiassa Zagrebissa 13.-14.3.2017. Kv-projektin partnerimaat ovat Italia, Kroatia ja Suomi. Ekamista mukana oli kaksi ruokatuotannon lehtoria: Henna Ström-Kallio ja Hanna Arminen. Hanketta koordinoi Espoon seudun koulutuskuntayhtymä, Omnia.

Kesällä selaillen ja kelaillen

Juhannus on juuri vilahtanut ohitse ja osalla lomakausi on parhaimmillaan, toisilla vasta aluillaan. Alkukesästä opiskelijat kirmaavat lomille, mutta oppilaitoksessa eletään vielä vauhdikasta arkea. Uusi lukuvuosi saatellaan pulkkaan ennen kesälomia.