Etusivu

Wilma  |  Office365  |  Moodle

 

Business-Akatemia

 

Mikä Business-Akatemia?

Business-Akatemia on Kymenlaaksossa toimiva, alle 30-vuotiaille suunnattu maksuton valmennusohjelma, joka antaa eväitä yrittäjyyteen. Valmennuksen tavoitteena on kehittää, opastaa ja innostaa yrittäjäkokelaita yrittäjyyden tiellä. Valmennus koostuu teoriasta, sparrauksesta, tiimiharjoittelusta ja osuuskuntatoiminnasta. Toiminta perustuu Ekamin, KyAMK:n, KSAO:n ja Aikuiskoulutuskeskus Kouvolan yhteiseen ESR-hankkeeseen. Hanke käynnistyi syksyllä 2015 ja kestää syksyyn 2018.

 

 

Kenelle valmennus on tarkoitettu?

Voit hakea Business-Akatemiaan, jos olet kiinnostunut yrityksen perustamisesta uravaihtoehtona ja olet alle 30-vuotias työtön työnhakija. Akatemiaan voit hakea mukaan ilman ideaa tai jo valmiin idean kanssa.

 

Mitä hyötyä Business-Akatemiasta on?

Valmennuksen aikana hankit tarvittavan tieto- ja taitopaketin, joilla voit aloittaa yritystoiminnan. Tutustut valmennuksen aikana muun muassa myyntiin, markkinointiin,  tuotteistamiseen, viestintään ja talouden hallintaan oman yritysideasi näkökulmasta.

Valmennusta ohjaavat oppilaitosten omat Team Leaderit, jotka sparraavat sinua eteenpäin ideasi kanssa. Yrittäjyyspolkusi tukena on koko loistava akatemiayhteisö.

Business-Akatemiassa pääset verkostoitumaan, tutustut paikallisiin yrityksiin ja yrittäjiin sekä aloittavalle yrittäjälle tärkeisiin palveluihin

 

Miten Business-Akatemiaan haetaan?

Hae Ekamin toimipisteen valmennukseen osoitteessa www.businessakatemia.fi. Lisätietoja Ekamin Team Leaderilta Lindalta, sähköpostilla linda.jaatinen@ekami.fi tai puhelimitse +358 44 755 5195.

 

Yritä itsesi ja hae mukaan!

 

 

Business-Akatemia Ekami
Kotekon kampus, huone C102B
Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka

 

Team Leader
Linda Jaatinen
+358 44 755 5195
linda.jaatinen@ekami.fi

 

www.businessakatemia.fi
www.facebook.com/businessakatemia

Business-Akatemia Ekamin hanketietokannassa