Etusivu

Wilma  |  Office365  |  Moodle

 

Artesaani, vaatetus

Opiskele vaatetusalan ammattilaiseksi

Oletko kiinnostunut muodista, stailauksesta ja vaatteiden valmistuksesta? Hae opiskelemaan vaatetusalalle ja suorita käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto (tuotteen suunnittelun ja valmistuksen osaamisala, artesaani, vaatetus)

Vaatetusalan artesaanikoulutuksessa opit suunnittelemaan, kaavoittamaan ja valmistamaan vaatteita ja asusteita sekä itselle että asiakkaille. Opit myös värjäystä, kankaankuviointia, neulontaa, käsityötekniikoita ja stailausta. Artesaanien koulutus tapahtuu Haminan kampuksella.

Linkki tutkinnon perusteisiin (Oph)

Vaatetusartesaaniopinnoissa voit valita oman opintopolun: asiakaspalvelun, vaatevalmistuksen tai yrittäjyyden. Työpaikalla tapahtuvan työssäoppimisen avulla voit erikoistua erilaisiin työtehtäviin oman kiinnostuksen mukaan. Valmistumisen jälkeen voit työskennellä erilaisissa asiakaspalvelu-, myynti- tai ohjaustehtävissä, itsenäisenä yrittäjänä tai jatkaa opintoja ammattikorkeakoulussa.

Vaatetusala vaatii luovuutta, pitkäjänteisyyttä ja ammatin hyvää hallintaa, ja tarjoaa  mielenkiintoisen työn muodin ja vaatetuksen parissa.

Haku

Hakeminen koulutukseen tapahtuu yhteishaun kautta osoitteessa www.opintopolku.fi. 
 

Lisätietoja:

Katja Andrejev