Etusivu

Wilma  |  Office365  |  Moodle

 

Tarjoilija / laivatarjoilija

Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto, asiakaspalvelun osaamisala, tarjoilija

Kaikki hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkintoa opiskelevat aloittavat opiskelemalla majoitus- ja ravitsemispalvelujen perusteita. Ammatillisten opintojen lisäksi teet käytännön töitä aidoissa oppimisympäristöissä: esim. Pookin opetusravintoloissa. Lisäksi opiskelijat ovat eri pituisilla työssäoppimisjaksoilla kahviloista ravintoloihin opintojen vaiheesta riippuen. Lisäksi opiskellaan yhteisiä aineita mm. kieliä, viestintää, matemaattisia aineita, työelämäopintoja ja yrittäjyyttä. Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Opintojen sisältöjä

Kaikille pakolliset tutkinnon osat:

  • Majoitus- ja ravitsemispalveluissa toimiminen
  • Asiakaspalvelu ja myynti
  • Annosruokien ja juomien tarjoilu

Tutkinnon perusteet

Laivatalouspolku

Edellytykset

Hakiessasi tähän koulutukseen huomioi seuraavat terveydelliset rajoitteet:

  • tuki- ja liikuntaelinten sairaudet,
  • käsi-ihottumat,
  • oireinen epilepsia tai muut tasapainoon vaikuttavat sairaudet,
  • vaikeat ruoka-aineallergiat ja
  • yleisvaaralliset tartuntataudit.

Hakeminen

  • Opintoihin voi hakea ympäri vuoden. Seuraavat aloituspäivät ovat 13.11.2017, 15.1.2018 ja 5.3.2018. >> hae tästä
  • Opiskelu oppisopimuskoulutuksena: >> hae tästä.

Lisätietoja

Alaan, opintoihin tai hakemiseen liittyvät asiat: tiimipäällikkö Anneli Sagulin
Hakusivun käyttöön tai opintososiaalisiin etuihin liittyvät asiat: opintosihteeri Riikka Korolainen.
Opintojen suorittamiseen liittyvät asiat: opinto-ohjaaja Marketta Stauffer ja Stiina Tiirakari-Leivo.