Etusivu

Wilma  |  Office365  |  Moodle

 

Huoltajayhteistyö

Nuorille järjestettävässä koulutuksessa toimimme tiiviissä yhteistyössä opiskelijan vanhempien tai huoltajien kanssa. Kodin ja oppilaitoksen yhteistyö vahvistaa opiskelijan itsenäisyyttä ja vastuullisuutta sekä edistää opiskelua. Yhteistyön avulla opiskelija saa parhaan mahdollisen tuen terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia koskevissa asioissa. Järjestämme syyslukukaudella huoltajailtoja ja lukukauden mittaan huoltajille suunnattuja teemailtoja.

Alaikäisten opiskelijoiden huoltajien Wilma-tunnukset saa ko.kampuksen opintosihteereiltä. Huoltajat voivat tunnusten avulla tehdä Wilmaan esimerkiksi opiskelijan poissaoloselvitykset.

Ekamissa keskeinen yhteyshenkilö on nuoren opiskelijan ryhmänohjaaja, joka tiedottaa opiskelua koskevista asioista ja tarvittaessa ottaa henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse yhteyttä huoltajiin. Huoltajat voivat olla myös suoraan yhteydessä häneen.

Huoltajien tuki- ja yhteistyöryhmä Hytti

Hytti-yhteistyöryhmä toimii nuorten opiskelun tukemiseksi ja kehittämiseksi. Ryhmän tavoitteena on opiskelijan ohjaaminen vastuulliseen ja säännölliseen opiskeluun. Ryhmään toivotetaan tervetulleiksi uusien ja jatkavien Ekamissa opiskelevien nuorten huoltajia. Hytti-ryhmän jäsenyys ei sido huoltajia mihinkään, kokouksiin voi osallistua silloin, kun se omaan aikatauluun sopii. Ryhmä ei harjoita varainkeruuta. Mukana olevat huoltajat ovat kokeneet toiminnan mielenkiintoisena ja opettavaisena. Hytti-ryhmän toiminnan aktivoinnissa on ollut mukana ESR:n ja Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen osittain rahoittama AmisURA-projekti, jonka tavoitteena on läpäisyasteen parantaminen Etelä-Kymenlaakson ammattiopistossa.

Kiinnostuitko Hytti-ryhmän toiminnasta?

Ota yhteyttä: 
Opiskelijatoiminnan ohjaaja
+358 50 361 8424