Ammattia oppimaan 24/7 - ota rohkeasti yhteyttä NYT! | Ekami

Ammattia oppimaan 24/7 - ota rohkeasti yhteyttä NYT!

Ti 19.12.2017 14:00

Ammatillisessa koulutuksessa puhaltavat muutoksen tuulet. Ammatillisen koulutuksen uudistuksen myötä hakeminen ammatillisiin opintoihin on helpottunut entisestään, ja haku on auki käytännössä 24/7 nettisivujemme kautta.

Koulutusta toteutetaan aidosti opiskelijalähtöisesti. Tämä tarkoittaa hakijan osaamisen ja koulutustaustan pohjalta räätälöityä opintojen toteuttamissuunnitelmaa, jossa huomioidaan henkilökohtaisesti asetettujen tavoitteiden lisäksi opiskelijan tapa oppia sekä työ- ja elämäntilanne. Opetusmenetelmät ovat hyvin joustavia ja työelämälähtöisiä. Kaikessa priorisoidaan aidossa työympäristössä tarvittavia taitoja, joita ovat esimerkiksi joustavuus, kyky tarttua toimeen, rakentava asenne muutokseen, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä into nähdä asiat uudella tavalla.

Olipa tavoitteenasi ammatillisen tutkinnon suorittaminen, nykyisen tutkintosi täydentäminen tai tietyn lisäosaamisen hankkiminen, kannattaa tutustua laajaan tarjontaamme ja ottaa rohkeasti yhteyttä. Autamme mielellämme!

Haku koulutuksiin tapahtuu täällä.

Alla on myös ammatilliseen koulutukseen hakeutumisen yleinen ohje.

Jaa