CarCats NY valittiin parhaaksi NY-yritykseksi

Ma 10.02.2020 12:00

Torstaina 6.2. 90 nuorta kokoontui Kotkan Kauppakeskus Pasaatiin esittelemään liikeideoitaan ja myymään tuotteita ja palveluitaan Suomen merkittävimpään nuorten yrittäjyyskilpailun Uskalla Yrittää -semifinaaliin. Kymenlaaksoa lähtee edustamaan kolme yritystä kevään valtakunnalliseen finaaliin Helsinkiin, joista yksi on Ekamin autoalan NY-yritys CarCats NY.

CarCats valittiin toisen asteen parhaaksi NY-yritykseksi. CarCatsin yrittäjät ovat Anna Särkkä, Jenna Salmela ja Annika Vuorela.

Yrityksen Facebook sivut >> ja Instagram>>

Raadin perustelut voitolle:
CarCats NY on autopesuihin ja vahauksiin erikoistunut yritys, joka tekee myös maalipinnan sekä umpioiden kiillotuksia, rengastöitä ja muita pienhuoltoja. Yrityksellä on selkeä kokonaispaketti ja toimintasuunnitelma. Liikeidea on sellainen, jonka avulla yritys voi tulevaisuudessa työllistää myös muita. 

Uskalla yrittää -kilpailuun osallistuu Vuosi Yrittäjänä -ohjelmassa mukana olevat opiskelijat. Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa perustetaan oikealla rahalla toimiva NY-yritys. Ohjelma on avoin yläkouluille, toisen asteen oppilaitoksissa ja korkeakouluille.

Lue lisää kilpailusta >>

 

Lisätietoja antaa: 
Hilkka Huisko, työelämäpalvelut, Ekami
Puh. 040 755 5056
hilkka.huisko@ekami.fi

https://ekami.fi/opiskelijalle/yrittajyys

Jaa

***