Ekami ja Haaga-Helian Ammatillinen opettajakorkeakoulu solmivat kumppanuussopimuksen

Ma 31.12.2018 13:15

Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Ekami, ja Haaga-Helia Ammatillinen opettajakorkeakoulu (Haaga-Helia Ammattikorkeakoulu Oy) ovat solmineet kumppanuussopimuksen. Ammatillisen opettajakorkeakoulun johtaja Jari Laukia ja kuntayhtymän johtaja, rehtori Sami Tikkanen allekirjoittivat partnerisopimuksen 19.12.2018.

 

 

Sopimuksen tarkoituksena on tiivistää koulutusorganisaatioiden yhteistyötä mm. opettajien koulutuksessa ja valmennuksissa, opetusharjoittelussa, opettajien ja muun henkilöstön täydennyskoulutuksessa, kaupallisessa toiminnassa sekä TKI-toiminnassa. 

Partnerisopimus mahdollistaa ekamilaisille entistä paremmat mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja sen ylläpitoon.
– Yhteistyö on omiaan tukemaan myös uudistuneen ammatillisen koulutuksen toteuttamista monin eri tavoin. Esimerkiksi uudet pedagogiset menetelmät, tiimiopettajuus sekä digitaalisten oppimisympäristöjen hyödyntäminen edellyttävät osaamisen päivittämistä, kertoo Sami Tikkanen tyytyväisenä sopimuksen tuomista mahdollisuuksista. 

 
Lisätiedot
Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä
kuntayhtymän johtaja, rehtori Sami Tikkanen
Puh. 050 577 0993, sami.tikkanen(at)ekami.fi
 

Jaa

***