Ekami ja Steveco Oy kumppaneiksi

Ma 28.09.2020 12:45

Stevecolla ja Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymällä on pitkä yhteistyöhistoria Stevecon henkilöstön koulutuksissa. Hyvää yhteistyötä haluttiin vahvistaa kumppanuussopimuksella. Sopimus sisältää muun muassa tutkintotavoitteiset henkilöstökoulutukset ja lisäpätevyydet, näyttöjen suunnittelun ja toteutuksen, työpaikkaohjaajien sekä arvioijien valmentamisen ja koulutuksen sekä markkinointiyhteistyön.

- On helppo tukeutua paikalliseen toimijaan, joka tuntee alaamme ja yritystämme. Yhteistyö on ollut avointa ja eteenpäin vievää. Tästä on hyvänä esimerkkinä nosturinkuljettajien koulutusohjelman joustava kehittäminen meidän tarkoitustamme vastaavaksi. Esitimme näkemyksiämme ja toiveitamme, joita Ekami kuunteli herkällä korvalla. Tulevat syksyn koulutukset järjestetäänkin toiveidemme mukaan, Stevecon henkilöstöpäällikkö Rauli Pohjola sanoo.

- Olen todella tyytyväinen, että pääsemme syventämään yhteistyötä Stevecon kanssa. Kumppanuus tuo varmasti monia hyötyjä molemmille organisaatioille. Steveco on Suomen suurin satamaoperaattori ja toimii aktiivisesti koko toimialan kehittämisessä. Tiiviin yhteistyömme kautta pääsemme kehittämään satama- ja logistiikka-alan ammatillista koulutusta vastaamaan entistä paremmin tulevaisuuden osaamistarpeisiin, kertoo kuntayhtymän johtaja, rehtori Sami Tikkanen

Stevecon Rauli Pohjola ja Ekamin Sami Tikkanen seisovat vierekkäin.

 

Jaa