Ekamista vahva edustus Taitaja2018-finaaliin | Ekami

Ekamista vahva edustus Taitaja2018-finaaliin

To 08.03.2018 13:30

Kolme Ekamin opiskelijaa on suorittanut tiensä ammattitaidon SM-kilpailujen, eli Taitaja2018-kisojen finaaliin. Finaaliin lähtevät kotkalaiset Aki Kaario ja Tobias Theslöf sekä haminalainen Jere Lankila. Kaarion laji on elektoriikka, Theslöfin laji on tietokoneet ja verkot ja Lankilan laji on asiakaspalvelu ja myynti. Finaalipaikka ratkesi tiukoissa lajikohtaisissa semifinaaleissa, joita varten opiskelijat harjoittelivat tavoitteellisesti omien opettajavalmentajiensa kanssa. Semifinaaleista finaaliin pääsi 8 lajinsa parasta. Sinnikäs harjoittelu jatkuu nyt finaalia varten - ja jännitys yhä vain kasvaa! Finaalissa nähdään myös näytöslajin edustajina Ekamissa maarakennuskoneenkuljettajiksi opiskelevat Joona Leino, Jani Klubb ja Konsta Pylvänäinen.

Taitaja2018-kisojen finaali järjestetään 14.–17.5.2018 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Nuoret tulevaisuuden huippuosaajat ja ammattilaiset kilpailevat ammattitaitokilpailun SM-mitaleista noin 45 eri ammattialalla yli neljänsadan kilpailijan voimin. Taitaja on Suomen suurin vuosittainen ammatillisen koulutuksen tapahtuma. Se kokoaa yhteen tuhansia ammatillisen koulutuksen opiskelijoita ja asiantuntijoita sekä kymmeniätuhansia kävijöitä.

Taitaja-finaalissa nähdään tänä vuonna Aki Kaario (ei kuvassa), Tobias Theslöf, Jere Lankila, Joona Leino, Jani Klubb ja Konsta Pylvänäinen.

Jaa