Joulun ajan tapahtumia Ekamissa

Ma 25.11.2019 15:00

Pop Up -puoti

Jouluisia ostoksia Pop Up -puodissa 28.11.–13.12. osoitteessa Isoympyräkatu 20, Hamina. Glögitarjoilu avajaispäivänä torstaina 28.11.  klo 10–17.

Myytävänä Ekamin käsi- ja taideteollisuusalan artesaaniopiskelijoiden sekä Ekamin Rannikkopajojen pajalaisten valmistamia tuotteita. Myyntitapahtuma ja tuotteiden valmistaminen on osa opiskelijoiden näyttöjä.

Puoti on avoinna ma–pe 10–17 ja la 10–14.

Pop Up -puoti Facebookissa

DIY & Design

Diy ja Design -tapahtuma keskiviikkona 4.12. klo 9–16 Kotekon kampuksen aulassa kokoaa Ekamin opiskelijoiden osaamiset yhteiseksi joulun ajan tapahtumaksi. Ohjelmassa on tuotemyyntiä, mahdollisuus viipyä Kotekon kahvila-myymälässä joulun tunnelmassa, musiikkia ja työpajoja.

Mukana mm. 
- Ihanuuksia ideasta -tuoteperheen lelut, asusteet ja tekstiilit lapsille. Kuvia samannimisessä blogissa: Ihanuuksiaideasta.fi 
- Design by KristaMaria, ideoita ja tuotteita joulun koristeluun: Facebook-sivu Design by KirstaMaria
- Kerli Pusepp: Makrametuotteita sisustukseen ja makrametyöpaja 
- Merja Koste: asusteita ja kodin sisustustuotteita 
- Adel NY pop up -kahvio: Facebook-sivu @adelnykotka
- Kransseja ja muita käsitöitä 
- Jouluista kitaramusiikkia: Kerli Pusepp

DIY & Design Facebookissa

Kauneimmat joululaulut

Perinteinen kauneimmat joululaulut -tilaisuus torstaina 5.12. klo 9–9.30 Kotekon kampuksen aulassa. Säestyksestä vastaa Kymen Konservatorion bändi.

Joulumarkkinat Haminan kampuksella

Haminan kampuksen Ekamin nuoret yrittäjät (NY) järjestävät joulumarkkinat tiistaina 10.12. klo 10–14 Haminan kampuksen lasiaulassa

Markkinoilla on myynnissä mm. leivonnaisia, lämpimiä juomia ja liiketalousopiskelijoiden suunnittelemia kangaskasseja, jotka sopivat erinomaisesti joululahjaksi. Lisäksi taideteollisuusalan opiskelijat myyvät käsitöitään.

Paikalla on myös monta muuta ny-yritystä, joihin kannattaa tulla tutustumaan. Joulumarkkinoille kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!
 

Jaa

***