Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän yhtymäkokous to 16.4. – Osallistumismahdollisuus etänä

To 16.04.2020 09:45

Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän yhtymäkokous pidetään torstaina 16.4.2020 klo 18 Kotekon kampuksella ja verkkokokouksena.

Kunnan/kaupungin edustajia on pyydetty osallistumaan verkon välityksellä, jos se on mahdollista. Yhtymäkokoukseen voi osallistua Teamsissa tämän linkin kautta. Osallistujia mahtuu mukaan noin 250.

Aluehallintovirastot ovat suositelleet, että myös kuntien/kuntayhtymien tulisi suosia verkkokokouksia omassa toiminnassaan. Tämän johdosta Ekamissa on siirretty kaikki kokoukset etäkokouksiksi 16.3.2020 alkaen kuntayhtymän johtajan päätöksellä.

Aluehallintovirastojen määräys ei kunnallisen päätöksenteon osalta koske lautakuntien ja hallitusten kokouksia, koska ne eivät ole yleisölle avoimia. Valtuuston kokouksen voi järjestää, jos paikan päälle ei päästetä yleisöä seuraamaan kokouksen kulkua. Kokouksen julkisuuden voi toteuttaa esimerkiksi verkkolähetyksenä. Mahdollisuuksien mukaan kuntien tulisi suosia verkkokokouksia omassa toiminnassaan. Lue lisää Avin verkkosivulta Usein kysytyt kysymykset.

Tervetuloa kokoukseen!

Liittyminen Teams-kokoukseen

Teams toimii tietokoneella tai puhelimella internetselaimella, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox tai Opera. Jos sinulla ei ole Teams-sovellusta, valitse "Liity sen sijaan verkossa".

Etiketti: Pidä mikrofoni suljettuna ja avaa se puheenvuoroa varten. Kameraa ei välttämättä tarvitse pitää päällä.

Jaa

***