Tule meille alumniksi tai vinkkaa meille alumniehdokas!

Pe 10.09.2021 12:00

Meillä on käynnistynyt alumnitoiminnan hanke. Mikäli haluat alumniksi tai tunnet potentiaalisen alumniehdokkaan, ota meihin yhteyttä!
Lue lisää tästä ja rekisteröidy alumniksi sivun alareunasta.
 

Kuka voi olla alumni? 

Alumni voi olla: 

  • juuri valmistunut opiskelija 

  • muutama vuosi sitten valmistunut opiskelija 

  • useampi vuosi sitten valmistunut opiskelija 
     

Mikä on alumni? 

Alumnit ovat Ekamista aiemmin valmistuneita, jotka haluavat olla mukana kehittämässä ammatillista koulutusta ja pitää yhteyttä opiskelukavereihin ja kouluunsa. Alumnit ovat erittäin vahva lisä uraohjaukseen ja toimivat esimerkkeinä ja mentoreina opiskelijoille.  Alumni voi edistää opiskelijan työllistymistä, tarjota työssäoppimispaikkoja, yhteisiä projekteja ja uusia kontakteja. 

Alumni voi halutessaan kertoa omasta opiskelustaan ja urapolustaan nykyisille opiskelijoille ja peruskoululaisille. Nykyiset ja tulevat Ekamin opiskelijat haluavat mielellään kuulla millaisiin ammatteihin aiemmin opiskelleet ovat valmistuneet, mikä on ollut heidän urapolkunsa ja mitä muistoja heillä on omasta opiskeluajastaan. 

 

Mitä alumni saa toiminnasta?

Alumnitoiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Siitä ei peritä jäsenmaksua, eikä se sido mihinkään. 
Alumni saa paljon uutta tietoa Ekamista ja kouluttautumismahdollisuuksista. Alumni saa halutessaan tarinansa moneen eri Ekamin kanavaan ja lisää mahdollisen työpaikkansa näkyvyyttä ja mainetta. Alumni vaikuttaa positiivisesti Ekamin toimintaan. 

Lue lisää tästä ja rekisteröidy alumniksi sivun alareunasta.
 

Lisätietoa alumnitoiminnasta: 
Timo Erikoinen/Up to Date –hanke 
Timo Erikoinen
P. 0400 881 618 

 

Jaa