Työturvallisuuskorttikoulutus: Asiantuntevan kouluttajan avulla paras tulos

Ke 13.03.2019 10:15

Työturvallisuuskortti on valtakunnallinen koulutus työpaikan työturvallisuusasioiden perehdyttämiseksi. Koulutuksen kesto on kahdeksan tuntia ja kortti uusitaan viiden vuoden välein. Ammattitaitoinen kouluttaja pitää huolta, että koulutus tarjoaa jokaiselle osallistujalle jotakin, vaikka keskittyykin enemmistön tarpeisiin. Hän tuo koulutukseen juuri niitä asioita, joita osallistujat tarvitsevat oman osaamisensa vahvistamiseksi esimerkiksi ohjaamalla keskustelua ja esittämällä lisämateriaalia koulutuksen tueksi.

Ekami Consulting Oy tarjoaa kaikille avoimia työturvallisuuskorttikoulutuksia sekä tilauskoulutuksina yrityksen omana koulutustilaisuutena.

- Minun kokemukseni mukaan koulutuksen ehkä tärkein anti on se, että osallistujilla on aikaa pohtia omaa työtään työturvallisuuden kautta. Työelämä on nykyään kovin hetkistä, ja koulutus pysäyttää pohtimaan asioita ajan kanssa, kiteyttää Ekamissa jo 15 vuoden ajan työturvallisuusasioita kouluttanut Sten Rosqvist. Rikkautta tuo myös eri toimialoilla toimivien henkilöiden kanssa keskustelu, erilaiset kertomukset ja kokemukset, lisää Rosqvist.

Avoimissa koulutuksissa koulutukseen osallistujien tausta ja kokemus työelämästä monipuolistavat koulutuksen sisältöä etenkin käytännön esimerkkien ja keskustelun monipuolisuuden myötä. Tilauskoulutuksen etuna on mahdollisuus toteuttaa koulutus joustavasti esimerkiksi osallistujien omissa työtiloissa, jolloin koulutus voidaan nivoa osaksi henkilöstön työsuojeluosaamisen kehittämistä ja kytkeä koulutukseen yrityksen omat käytännöt ja tarpeet.

Lue lisää työturvallisuuskorttikoulutuksista ja katso avoimet koulutukset tästä.

Tilauskoulutuksista löydät tietoa täältä.

 

 

Jaa

***