Zsar Outlet Village tarjoaa mahdollisuuksia myös Ekamin opiskelijoille

To 29.03.2018 12:15

Zsar Outlet Village avautuu Vaalimaalle tämän vuoden lopulla. Zsar työllistää avautuessaan 400 henkilötyövuotta. Työtehtävistä valtaosa sijoittuu myynnin ja asiakaspalvelun tehtäviin, mutta avautumassa on myös turvallisuus-, kiinteistönhoito- ja ravitsemisalan tehtäviä. Uusi Outlet-kylä tarjoaakin runsaasti myös Ekamin opiskelijoille soveltuvia työ- ja harjoittelupaikkoja.

Ekamin opiskelijoille järjestettiin torstaina 29.3. infotilaisuuksia, jossa Zsar Outlet Villagen, Kehittämisyhtiö Cursorin, Miehikkälän kunnan ja Virolahden kunnan edustajat kertoivat Outlet-kylän sekä sitä ympäröivien kuntien tarjoamista mahdollisuuksista tarkemmin.

- Outlet Village on shoppailu- ja matkailukohde, jossa liikkeet ja ravintolat on sijoiteltu kylämäisesti. Liikkeet ovat kävelykatujen varsilla ja niille on omat sisäänkäynnit. Outlet-kylässä ei ole päivittäistavarakauppoja, vaan brändien omia liikkeitä, joissa panostetaan asiakaspalveluun myös pikkuisen enemmän kuin tavallisissa ostoskeskuksissa, Outlet-kylä Zsarin kehitysyhtiön East Finland Real Estate Oy:n toimitusjohtaja Sami Vainiomäki avaa.

Havainnekuva Vaalimaan Zsar Outlet Villagesta

"Haussa hyviä tyyppejä"

Zsarissa tulee olemaan tarjolla laajasti erilaisia ja eriluonteisia tehtäviä. Tarvetta tulee olemaan esimerkiksi myyjille, kiinteistönhoitajille, vartijoille, ravintolahenkilökunnalle ja asiakaspalvelijoille. Työsuhteet vaihtelevat osa-aikaisista kausityöpaikoista aina vakituisiin kokopäivätehtäviin.

- Jos olet kiinnostunut muodista ja olet valmis panostamaan palveluun, saatat olla jo etsimämme henkilö. Mikäli sinulla on myös jotain erityisosaamista esimerkiksi kielitaidon, muodin tai liikunnan suhteen, vielä parempi!, Zsar Outlet Villagen rekrytointikumppani Protem Oy:n managing partner Manne Tiensuu toteaa.

Lisäosaamista ehtii vielä kartuttamaan Ekamin ja Cursorin yhdessä järjestämissä koulutuksissa, jotka on räätälöity vastaamaan kansainvälisen asiakaspalvelun ja myynnin taitovaatimuksia.

- Muotiin, asiakaspalveluun ja myyntiin keskittyvä liiketalousalan koulutus alkaa huhtikuun alussa, mutta vielä ehtii hypätä mukaan! Kaksikielinen kansainväliseen asiakaspalveluun keskittyvä International Service Academy alkaa 6.6., Ekamin liiketalous-, tekstiili- ja vaatetusalan tiimipäällikkö Katja Andrejev vinkkaa.

Ekamin liiketalous-, tekstiili ja vaatetusalan tiimipäällikkö Katja Andrejev, Zsarin kehitysyhtiön East Finland Real Estate Oy:n toimitusjohtaja Sami Vainiomäki ja Ekamin matkailu-, ravitsemis- ja elintarvikealan tiimipäällikkö Anneli Sagulin ovat rakentaneet tiivistä yhteistyötä Zsarin ja Ekamin välille.

Avoin hakemus kannattaa jo laittaa

Rekrytoinnit käynnistyvät pikkuhiljaa ja vauhdittuvat loppuvuotta kohden. Ajoissa kannattaa olla liikkeellä.

- Avoin hakemus ja CV kannattaa laittaa tulemaan jo nyt. Työpaikkoja aletaan täytetään outlet-kylään sijoittuvien liikkeiden tarpeen mukaan. Mikäli avoimista hakemuksista ei löydetä oikeaa tyyppiä tehtävään, hakua täydennetään ilmoittelemalla erikseen, Tiensuu kertoo.

Mahdollista työmatkaa Vaalimaalle ei kannata kavahtaa. Cursor on pilotoimassa uusia joukkoliikenneyhteyksiä työmatkalaisten tarpeisiin. Vaihtoehtona on toki myös muuttaa lähemmäs työpaikkaa.

- Olemme rakentamassa uusia asuntoja, Virolahden kunnanjohtaja Osmo Havuaho muistuttaa.

- Myös Miehikkälästä löytyy hyvin vuokra-asuntoja sekä esimerkiksi vapaita tontteja. Miehikkälästä ensiasunnon hankkiville annamme jopa pientä avustusta, Miehikkälän matkailu- ja markkiointisihteeri Niina Lehtola vinkkaa.

Protem Oy:n managing partner Manne Tiensuu kertoi Zsarin työpaikoista suurelle opiskelijajoukolle Ekamilla

Katso myös video Zsar Outlet Villagen työpaikoista:

 

Jaa

***