Mitä kuuluu nyt? -juttusarja: Milja Ruohisto

Ma 06.03.2017 10:45

Mitä kuuluu nyt? -juttusarjassa kysellään kuulumisia Ekamista valmistuneilta henkilöiltä.

Juttusarjan neljännessä ja tällä erää viimeisessä osassa haastattelussa on

Milja Ruohisto

Mille alalle valmistuit ja milloin?

Valmistuin matkailuvirkailijaksi vuonna 2014.

Mitä olet puuhaillut valmistumisen jälkeen?

Valmistumisen jälkeen olen ollut työelämässä ja matkustellut. Olen työskennellyt pääosin erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä mm. Helsinki-Vantaan lentokentällä sekä kahviloissa. Muutin Lontooseen kesällä 2015 ja tältä reissulta palasin takaisin syksyllä 2016. Suomeen palattuani olen käynnistänyt oman yritykseni Kotkassa. Työskentelen omalla toiminimellä salongissa Ripsihuone Cilia.

Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia tai haaveita sinulla on?

Tulevaisuuden suunnitelmiani ovat yritykseni kasvattaminen sekä ammattitaidon lisääminen opiskelemalla. Oman yrityksen perustaminen on ollut haaveissani pitkään ja nyt teen siitä totta!

Kerro joku muistosi Ekamista!

Parhaat muistoni Ekamista liittyvät vahvasti tutortoimintaan. Järjestimme paljon erilaisia tapahtumia ja sain olla monessa mukana. Tämä kaikki oli mukava lisä opiskelun ohella.

Millaisia terveisiä lähettäisit nuorelle, joka juuri nyt pohtii yhteishakuvalintojaan.

Kaikille teille nuorille, jotka mietitte kevään yhteishakuvalintoja; muistan tuon tunteen niin hyvin. Tärkeintä on, että haette opiskelemaan kouluun ja alalle, jonka koette itsellenne oikeaksi. Väärää valintaa ei ole. Minulle Ekami tarjosi paljon tietoa ja taitoa sekä mahtavat valmiudet työelämään!

Jaa

***