Mitä kuuluu nyt? -juttusarja: Niko Tulla

Pe 24.02.2017 08:15

Mitä kuuluu nyt? -juttusarjassa kysellään kuulumisia Ekamista valmistuneilta henkilöiltä.

Juttusarjan toisessa osassa haastattelussa on

Niko Tulla

Mille alalle valmistuit ja milloin?

Valmistuin lähihoitajaksi vuonna 2015. Erikoistuin sairaanhoitoon ja huolenpitoon.

Mitä olet puuhaillut valmistumisen jälkeen?

Valmistumisen jälkeen olin kesän töissä Karhulan sairaalassa vuodeosastolla. Sen jälkeen aloitin työt HUS:n Syöpätautien klinikalla. Alkuun tein sijaisuutta, mutta nykyään minulla on vakipaikka. Tällä hetkellä olen virkavapaalla armeijan vuoksi.

Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia tai haaveita sinulla on?

Tällä hetkellä odotan, että intti loppuu ja pääsisin takaisin töihin ja normielämään. Tulevaisuudessa olen ajatellut opiskella lisää, ja oon jopa miettinyt, mikä muu ala voisi olla se minun juttu, mutta tällä hetkellä nautin minun duunista ja haluan ainakin toistaiseksi jatkaa tätä duunia. Mutta koskaan ei tiedä, mitä elämä tuo tullessaan ja pitää olla avoin kaikelle uuelle. Ehkä joskus työskentelen jossain ihan toisenlaisessa duunissa. Olisihan se myös mukava löytää joku, jonka kanssa elää elämää yhdessä, joten tässäkin suhteessa olen avoimin mielin.

Kerro joku mieleen jäänyt muisto Ekamista!

Ekamissa parasta oli EKI - Ekamin opiskelijayhdistys ry, ja se, kun sen kautta pääsi vaikuttamaan opiskelijoita koskeviin asioihin.

Millaisia terveisiä lähettäisit nuorelle, joka juuri nyt pohtii yhteishakuvalintojaan?

Miettikää sellaista alaa, joka oikeasti kiinnostaa, koska silloin saatte opetuksesta ja duunista paljon enemmän irti ja nautitte siitä oikeasti 100%. Olette vielä nuoria, ja vaikka teistä tulisi esimerkiksi lähihoitajia, ei se leimaa teidän loppuelämää, vaan voitte aina kouluttautua uudestaan ja tehdä juuri sellaista duunia, josta tykkäätte. Valitkaa ala mielummin kiinnostuksen kuin rahan takia, koska sen huomaa teistä, jos ette itse viihdy siinä työssä, ja se vaan aiheuttaa teille stressiä. Työn pitäisi olla sellaista, mistä tykkää ja missä haluaa haastaa ja kehittää itseään!

Jaa

***