Töihin kesälomalla...

Su 26.07.2015 19:15

Kesäloma on taas kulunut nopeasti ja lukuvuoden aloitus lähestyy, säitten suhteen kesässä ei juurikaan hurraamista ole ollut.Vaikka en mikään helteitten ystävä olekaan niin kyllä kesään kuitenkin kuuluisi ajoittainen tukala kuumuus ja nahkansa käräyttäminen muuallakin kuin saunassa.Työasiat alkavat vähitellen pyöriä mielessä ja paljastanpa tässä surkuhupaisan työpaikalla käyntini heinäkuulta.

Auto-osastolle on kesän aikana saapunut uusiin opetusmenetelmiin liittyvää laitteistoa (Kirjoittelen niistä syksymmällä lisää…) ja lähdin eräänä heinäkuisena iltana tutustumaan niihin ja otin oikein kamerankin mukaan, jotta saan kuvia omiin raportteihini ko. laitteista.

No, työpaikalle saapuessani huomasin että työpaikan avaimet olivat unohtuneet ja palasin kotiin niitä hakemaan, aikani etsiskeltyä ne löytyivätkin housun taskun sijaan povitaskusta ja olivat siis koko ajan olleet mukanani. Pientä ärtymystä tuntien palailin takaisin työpaikalle.

Päätin poiketa työpisteelläni ja lukaista mahdolliset työsähköpostit, mutta se jäi tekemättä koska taas kerran olin kesän aikana unohtanut kirjautumiseen tarvittavat käyttäjätunnuksen ja salasanan.                                                                                                      

Siispä autohalliin uutta nosturia ja sen oheislaitteistoa kokeilemaan ja kuvaamaan.

Kaikki toimi ja sujui hienosti kunnes pesutornin kokoinen vartiointiliikkeen mies harppoi halliin ja alkoi tivata minulta henkilökorttia. Olin unohtanut kuitata hälytysjärjestelmän ja aiheuttanut hälytyksen vartiointiliikkeeseen.                                                                     

Eikä minulla kesälomalla tietenkään mitään henkilökorttia mukanani ollut ja tilanne alkoi vaikuttaa siltä että pesutorni vie minut mukanaan kunnes saan henkilöllisyyteni todistettua.

Hyvä kun en alkanut itkua vääntämään, mutta onneksi löysin autostani ajokorttini ja tilanne lähti rauhoittumaan ja selviämään. Lasku tosin kuulemma tulee perässä.

Työinto oli kuitenkin kadonnut ja kädet vapisten lukitsin työpaikan ovet ja ajelin kotiin, siellä tosin huomasin että kamera oli unohtunut työpaikalle…                                                                                                                                                                              

Ei pitäisi näköjään työasioihin puuttua kesälomalla, ehkäpä asiat sujuu sitten paremmin kunhan työt oikeasti alkavat..  :)

Iloista "kesän" jatkoa kaikille!

Markku Purkunen

Jaa

***