turvallisuusala

Kaasua, komisario Peppone - OC-kaasualtistus kaasukoulutuksessa

Viime viikon tapahtumia: Alkuviikolla aiheena oli järjestyksenvalvojatoiminta, mikä käsitti niin teoriaosuuden kuin myös hauskan käytännönharjoiteosion. Käytännönharjoituksissa osa opiskelijoista toimi järjestyksenvalvojina ja muut asiakkaina. Tarkoituksena oli saada esimakua järjestyksenvalvojan tehtävistä erilaisissa ongelmatilanteissa, kuten asiakkaiden välisissä käsirysyissä, ja sairaskohtaustilanteissa yms. Loppuviikolla keskityimme voimankäyttöön.

Ensimmäinen kuukausi turvallisuusalan opintoja takana!

Ryhmämme jakautuu kahteen osaan: vartijan perustutkintoa suorittaviin ja ammattitutkinnon suorittajiin. Ammattitutkinnon suorittaminen kestää kevääseen 2016 asti ja perustutkinnon suorittaminen lokakuun 2015 loppuun.

Tähän mennessä teorian lisäksi on ollut esim. voimankäyttöharjoituksia, kuten erilaisten otteiden opiskelua sekä ensiapu -, työturvallisuus – ja tulityökorttikoulutukset, sekä tiettyjä käytännönharjoitteita vartijan työtehtävistä, esim. turvatarkastuksen suorittamista ja näyteltyjä harjoitustilanteita mm. murtautumistilanteessa.

Jaa

***