vartija

Vartijaopiskelijat työssäoppimassa

Vartijan ammattitutkinnon suorittajat ovat olleet reilun kuukauden ajan työssäoppimisjaksolla eri vartioimisliikkeissä. Koulussa opiskelu tuntuu kaukaiselta muistolta, aivan kuin olisi ollut jo pidempäänkin "oikeissa hommissa".

Vartijan peruskurssi valmistui, VAT II työharjoitteluun

OC- kaasukoulutuksen jälkeen keskityimme kertaamaan saman viikon perjantaina odottavaan vartijan peruskoulutuksen (60 h) tenttiin harjoituskokein ja ryhmätöin. Maanantaina vuorossa oli edellisviikon tentin läpi käymistä ja samainen päivä oli joillekin epäonnisille opiskelijoille kokeen uusintapäivä. Loppujen lopuksi kaikki kuitenkin läpäisivät tentin ja saivat suoritettua vartijan peruskoulutuksen hyväksytysti.

Ensimmäinen kuukausi turvallisuusalan opintoja takana!

Ryhmämme jakautuu kahteen osaan: vartijan perustutkintoa suorittaviin ja ammattitutkinnon suorittajiin. Ammattitutkinnon suorittaminen kestää kevääseen 2016 asti ja perustutkinnon suorittaminen lokakuun 2015 loppuun.

Tähän mennessä teorian lisäksi on ollut esim. voimankäyttöharjoituksia, kuten erilaisten otteiden opiskelua sekä ensiapu -, työturvallisuus – ja tulityökorttikoulutukset, sekä tiettyjä käytännönharjoitteita vartijan työtehtävistä, esim. turvatarkastuksen suorittamista ja näyteltyjä harjoitustilanteita mm. murtautumistilanteessa.

Jaa

***