yrittäjyys

Taitavissa käsissä lasi muovautuu moneksi

Anniina Takanen on koko ikänsä harrastanut hevosia ja mm. niittänyt meriittejä aluetasolla kenttäratsastuksessa. Hevoset ovat hänelle kuitenkin vain rakas harrastus, ja kun nuorelle naiselle tuli varsinainen ammatinvalinta ajankohtaiseksi, lähdettiin opintomahdollisuuksia miettimään yhdessä Ekamin oppisopimuskoulutuksen koulutussuunnittelijan Marjut Sakin kanssa.

Ammattilaisten vinkkituokio hiusalan yrittäjyysopinnoissa

Ekamin hiusalalta vuosina 2008 ja 2011 valmistuneet Emmi Raussi sekä Niina Valkonen kävivät 10.5.2016 tervehtimässä KHI14 ryhmää. Vierailu oli osa Kannattava yritystoiminta -opintojaksoa, jossa KHI14 tuottaa liiketoimintasuunnitelmansa ammattiosaamisen näytön osaksi.

Intohimo, intensiteetti, intuitio ja itseensä uskominen

Ekamin Haminan kampuksesta on rakentumassa yrittäjyyskampus. Kampuksen lasiaulassa on Bisnesverstas - tila, jossa opiskelijat ja työpajanuoret voivat esitellä ja myydä omien Ny-yritystensä ja muun yrittäjyystoimintansa tuotteita, järjestää pop up -yrityspäiviä ja muita tapahtumia omana toimintana ja vaikkapa yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa. Bisnesverstaan tapahtumia markkinoidaan tilanteiden mukaisesti haminalaisille tai muille kohdennetuille asiakasryhmille.

Jaa

***