Opiskele liiketalouden ammattilaiseksi

Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon alalla tuotetaan tuotteita ja palveluja yritysten, julkishallinnon ja yhteisöjen ja yksityishenkilöiden tarpeisiin. Alan tutkinnon suorittaneet henkilöt työskentelevät kaikilla elinkeinoelämän aloilla liiketaloudellista ja kaupallista osaamista vaativissa tehtävissä. Niitä ovat esimerkiksi eri alojen asiakaspalvelu ja myynti myös ulkomaankaupassa. Lisäksi töitä tarjoavat erilaiset talous- ja toimistopalvelut, tieto- ja kirjastopalvelut, rahoitus- ja vakuutusala, asiakirjahallinto ja arkistointi sekä isännöinti. Yrityksissä ja erilaisissa organisaatioissa on hoidettava johtamiseen ja hallintoon liittyviä tehtäviä. Alalla toimivat voivat olla myös yrittäjiä tai itsenäisiä ammatinharjoittajia.

Alan osaamistarpeisiin vaikuttavat välittömästi yhteiskunnalliset ja kansainväliset muutokset sekä jatkuvasti lisääntyvä ihmisten ja toimintojen verkottuminen. Suuri vaikutus on tietotekniikan käytön jatkuvalla lisääntymisellä niin kaupallisissa yhteyksissä kuin hallinnollisten tehtävien hoitamisessa.

Lisätietoja yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon alan koulutuksista:
koulutuspäällikkö Timo Erikoinen
+358 400 881 618

Meillä voit valita!

Haluatko suorittaa erikoisammattitutkinnon osan, koko tutkinnon, koulutuskokonaisuuden vai poimia eniten itseäsi kiinnostavan yksittäisen teeman tarjonnastamme? Kaikki on mahdollista.

 

 

Ilmoittaudu Ekamiin!

Selaa vuoden 2017 koko tarjonta aikuiskoulutusesitteestä.

 

Koulutuspäällikkö Timo Erikoinen
+358 400 881 618