Liiketalous – pohja menestyksekkäälle uralle | Ekami

Liiketalous – pohja menestyksekkäälle uralle

Liiketalous antaa valmiudet moneen, suuntaudutpa asiakaspalveluun, myyntiin tai taloushallintoon. Opintoja suoritettuasi voit toimia hyvin monenlaisissa tehtävissä. Liiketoiminnan perustutkinnon opinnoissa perehdytään asiakkaan kohtaamiseen, myynnin eri vaiheisiin ja esimerkiksi kirjanpitoon valinnoistasi riippuen. Voit syventää osaamistasi erilaisissa ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa tai pyrkiä suoraan ammattikorkeakouluun. Uudet liiketoimintamuodot, yrittäjyys ja digitaalisuus ovat vahvasti mukana opinnoissa.

Tietoja alasta

  • Ammattinimikkeitä opintojen jälkeen ovat esimerkiksi myyjä, kassamyyjä, myyntineuvottelija, assistentti, kirjanpitäjä, laskuttaja tai asiakaspalvelija.
  • Työtehtäviä ovat esimerkiksi asiakaspalvelu, myynti, laskutus, kirjanpito, somistus, somemarkkinointi, asiakkaiden opastaminen ja tapahtumien järjestäminen.
  • Työntekijältä vaaditaan kiinnostusta työskennellä ihmisten parissa, oma-aloitteisuutta, tietoteknisiä taitoja ja halua käyttää vieraita kieliä.

Opintojen sisältö

  • Ennen opintojen alkamista teet yhdessä opettajasi kanssa suunnitelman siitä, mitä opiskelet ja millä tavalla. Opintojen kesto ja opiskelutavat riippuvat suunnitelmasta.
  • Opinnoissa on laajoja teoriaosuuksia ja tietokonetta käytetään paljon.
  • Tarkempia tietoja opintojen sisällöistä löydät koulutusvaihtoehtojen alta. Voit suorittaa opintoja myös Ekamin muilta aloilta!

Koulutusvaihtoehtojamme

Opintojen jälkeen

Hakeminen

Lisätietoja

Tiimipäällikkö Katja Andrejev
 
Opintosihteeri
Merja Lehtola (Hamina)
 

Katso opiskelijahaastattelu

Arvioijakoulutus

Liiketalouden työpaikka-arvioija. Ilmoittaudu liiketalouden arvioija -koulutukseen.

Jaa