Ekami – logistiikan ja maarakennuskoneenkuljetuskoulutuksen osaamiskeskus

Kymenlaakso on yksi Suomen logistiikkakeskuksista. Hamina-Kotkan satama on Suomen suurin yleissatama. Se tarjoaa yhdessä raide- ja maantieliikenteen kanssa hyvät työllistymismahdollisuudet ja eväät vaikkapa yrittäjyyteen. Suuret kulkuväylien parantamisen ja teollisuuden investoinnit takaavat myös maarakennuksen työllisyyden jatkumisen hyvänä tulevaisuudessakin. Logistiikka-alan koulutus- ja kehitysyhteistyö Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (XAMK) kanssa takaa selkeän jatko-opintopolun siitä kiinnostuneille.

Tietoja alasta

  • Ammattinimikkeitä opintojen jälkeen ovat esimerkiksi jakeluauton kuljettaja, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, varastonhoitaja, terminaalityöntekijä, maarakennuskoneenkuljettaja.
  • Kuljetuspuolella tehtävät voivat liittyä kaupunkien sisäiseen tavarajakeluun, kaupunkien välisiin kuljetuksiin tai jopa kansainvälisiin kuljetuksiin.
  • Maarakennuspuolella tehtävät ovat usein itsenäisiä urakoita, mikä mahdollistaa myös yrittäjänä toimimisen.

Opintojen sisältöjä

  • Ennen opintojen alkamista teet yhdessä opettajasi kanssa suunnitelman siitä, mitä opiskelet ja millä tavalla. Opintojen kesto ja opiskelutavat riippuvat suunnitelmastasi.
  • Tarkempia tietoja opintojen sisällöistä löydät koulutusvaihtoehtojen alta. Voit suorittaa opintoja myös Ekamin muilta aloilta!

Koulutusvaihtoehtojamme

Opintojen jälkeen

Hakeminen

Lisätietoja

Tiimipäällikkö Pasi Honkanen
 
Opintosihteerit
Niina Kärkkäinen (logistiikka)
Sari Turkia (maarakennus)
 

Seuraa alaa

Facebook: @EkamiMaar ja @ekamilogistiikka
Instagram: @ekamilogistiikka

Ajankohtaista

2.10.2019 Ekamin logistiikka-ala osallistui koulutus- ja rekrypäivään Kouvolassa

Katso video logistiikka-alan koulutuksesta:

Katso video simulaattoreilla toteutettavista satama- ja logistiikka-alan koulutuksistamme:

Jaa