Ekami - logistiikan ja maarakennuskoneenkuljetuskoulutuksen osaamiskeskus | Ekami

Kymenlaakso on yksi Suomen logistiikkakeskuksista. Hamina-Kotkan satama on Suomen suurin yleissatama. Se tarjoaa yhdessä raide- ja maantieliikenteen kanssa hyvät työllistymismahdollisuudet ja eväät vaikkapa yrittäjyyteen. Suuret kulkuväylien parantamisen ja teollisuuden investoinnit takaavat myös maarakennuksen työllisyyden jatkumisen hyvänä tulevaisuudessakin. Logistiikka-alan koulutus- ja kehitysyhteistyö Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (XAMK) kanssa takaa selkeän jatko-opintopolun siitä kiinnostuneille.

Tietoja alasta

  • Ammattinimikkeitä opintojen jälkeen ovat esimerkiksi jakeluauton kuljettaja, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, varastonhoitaja, terminaalityöntekijä, maarakennuskoneenkuljettaja
  • Kuljetuspuolella tehtävät voivat liittyä kaupunkien sisäiseen tavarajakeluun, kaupunkien välisiin kuljetuksiin tai jopa kansainvälisiin kuljetuksiin.
  • Maarakennuspuolella tehtävät ovat usein itsenäisiä urakoita, mikä mahdollistaa myös yrittäjänä toimimisen

Opintojen sisältöjä

  • Ennen opintojen alkamista teet yhdessä opettajasi kanssa suunnitelman siitä, mitä opiskelet ja millä tavalla. Opintojen kesto ja opiskelutavat riippuvat suunnitelmastasi.
  • Tarkempia tietoja opintojen sisällöistä löydät koulutusvaihtoehtojen alta. Voit suorittaa opintoja myös Ekamin muilta aloilta!

Koulutusvaihtoehtojamme

Opintojen jälkeen

Hakeminen

Lisätietoja

Tiimipäällikkö Pasi Honkanen
 
Opintosihteerit
Niina Kärkkäinen (logistiikka)
Sari Turkia (maarakennus)
 
Opinto-ohjaajat
Marketta Stauffer (logistiikka)
Pirjo Natri (maarakennus)

Seuraa alaa

Facebook: @EkamiMaar

Katso video logistiikka-alan koulutuksesta:

Katso video simulaattoreilla toteutettavista satama- ja logistiikka-alan koulutuksistamme:

Jaa