Sosiaali- ja terveysalan ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Haluatko päivittää osaamistasi? Tarvitsetko todistuksen osaamisestasi? Matkailu- ja ravitsemisan ammatti- tai erikoisammattitutkinto voi sopia sinulle. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, niin räätälöidään yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus!

Ammattitutkinnot

Ammattitutkinnon voi suorittaa näyttötutkintona tai oppisopimuskoulutuksena. Osaaminen osoitetaan alan työtehtävissä. Ammattitutkinto on todistus osaamisestasi. Ammattitutkinnolla voit myös päivittää osaamistasi tämän päivän työelämän ja työtehtäväsi edellyttämälle tasolle. Tutkinnon suorittamisaika vaihtelee koulutuksesi ja työkokemuksesi mukaan.

Sinulle, jolla

  • on jo alan perustutkinto tai työelämässä hankittu vastaava osaaminen
  • on työpaikka tai oma yritys, jossa voit suorittaa näytöt

Vaihtoehtomme ovat

Erikoisammattitutkinnot

Erikoisammattitutkinnon voi suorittaa näyttötutkintona tai oppisopimuskoulutuksena. Erikoisammattitutkinnolla osoitat hallitsevasi vaativampia työtehtäviä. Koulutus lisää projektiosaamistasi sekä valmentaa sinut esimies- ja työnjohtotehtäviin. Tutkinnon suorittamisaika vaihtelee koulutuksesi ja työkokemuksesi mukaan.

Sinulle, jolla

  • on alan peruskoulutus ja syventäviä opintoja tai työelämässä hankittu vastaava osaaminen
  • on alan työkokemusta
  • on työpaikka tai oma yritys, jossa voit suorittaa näytöt

Vaihtoehtomme ovat

Hakeminen

  • Ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin haetaan niiden omien sivujen kautta. Opintoihin voi hakea ympäri vuoden. Opintojen aloituspäivä sovitaan erikseen.
  • Opiskelu oppisopimuskoulutuksena: opiskelu perustuu työsuhteeseen, maksutonta opiskelijalle ja työnantajalle,  sovi koulutuksesta työpaikan kanssa (uusi työsuhde tai voimassa oleva)  >> hae tästä.
    Lisätietoja oppisopimuksesta Ekamin sivuilta tai oppisopimus.fi

Lisätietoja

Tiimipäällikkö Heli Hippala
 
Opintosihteeri Arja Pentikäinen

Jaa