Turvallisuusala - asiakaspalvelua ja turvallisuutta

Kymenlaakson kuten myös koko Suomen alueella on jatkuva pula turvallisuusalan ammattilaisista. Turvallisuusalan ammattilaisena sinulla on hyvä tilannetaju ja teet toimivia ratkaisuja kiperissäkin tilanteissa. Teet työtä itsenäisesti tai tiimin jäsenenä. Olet vastuullinen, luotettava, oma-aloitteinen. Sinulla on hyvä psyykkinen ja fyysinen kunto sekä terveet elämäntavat. Sinulla ei ole rikosrekisteriä. Turvallisuusalalle valmistuu ennen kaikkea asiakaspalveluammatin taitajia.

 

Tietoja alasta

  • Ammattinimikkeitä opintojen jälkeen ovat esimerkiksi turvallisuusvalvoja, vartija, reseptionisti, järjestyksenvalvoja, myymälätarkkailija, arvokuljettaja, henkivartija, turvatarkastaja tai vartijapalomies.
  • Tehtäviäsi voivat olla esimerkiksi vartiointi- ja järjestyksenvalvontatehtävät, aulapalvelutehtävät, turvatarkastustehtävät, myymäläturvallisuustehtävät ja erilaiset turvasuojaustehtävät, kuten turvajärjestelmien asennus.

Opintojen sisältöjä

  • Ennen opintojen alkamista teet yhdessä opettajasi kanssa suunnitelman siitä, mitä opiskelet ja millä tavalla. Opintojen kesto ja opiskelutavat riippuvat paitsi henkilökohtaisesta suunnitelmastasi myös aiemmasta osaamisestasi.
  • Tarkempia tietoja opintojen sisällöistä löydät koulutusvaihtoehtojen alta. Voit suorittaa opintoja myös Ekamin muilta aloilta!

Koulutusvaihtoehtojamme

Opintojen jälkeen

Hakeminen

  • Perustutkinto, ammattitutkinto ja tutkinnon osat jatkuvassa haussa: >> hae tästä. Opintoihin voi hakea ympäri vuoden. Opintojen aloituspäivä sovitaan erikseen. Kaikki hakijat haastatellaan ja testataan.
  • Opiskelu oppisopimuskoulutuksena: opiskelu perustuu työsuhteeseen, maksutonta opiskelijalle ja työnantajalle,  sovi koulutuksesta työpaikan kanssa (uusi työsuhde tai voimassa oleva)  >> hae tästä.
    Lisätietoja oppisopimuksesta Ekamin sivuilta tai oppisopimus.fi
  • Pätevyyskorttikoulutukset: >> hae tästä.
  • Räätälöidyt koulutukset: >> ota yhteyttä tiimipäällikköön.

Lisätietoja

Tiimipäällikkö Juha Attenberg
Kouluttaja Arto Lahtinen
 
Opintosihteeri Sari Turkia

Jaa