Työpajat ja valmennus

Rannikkopajoilla sinulla on mahdollisuus saada työkokemusta, mielekästä tekemistä sekä tukea tulevaisuuden suunnitteluusi ja arjenhallintaasi. Pääset mukaan toimivaan, aitoon työympäristöön.

Rannikkopajoilla järjestetään erilaisia työtehtäviin tai opintoihin liittyviä oman tarpeesi mukaisia koulutuksia ja infotilaisuuksia. Lisäksi voit valmistaa henkilökohtaisen portfoliosi. Portfolioon keräät itsellesi merkittävimmät oppimiskokemukset kansioksi, ja pystyt hyödyntämään sitä esimerkiksi töitä hakiessasi.

Työyhteisömme on tiivis ja hyvähenkinen sekä henkilökuntamme osaavaa ja ammattitaitoista. Valmennuksiimme kuuluu tärkeänä osana myös erilaiset ryhmävalmennukset sekä TYHY-toiminta, joiden teemat tukevat työnhakua, ammatinvalintaa sekä ammatillista kehittymistäsi.

Valmentajamme auttavat sinua luomaan työhakemuksen ja CV:n, joilla todella erotut työmarkkinoilla. Tuemme myös työ-, koulu- ja työkokeilupaikkojen etsimisessä. Valmennusjaksojen aikana teemme vierailuja paikallisiin yrityksiin sekä osallistumme ajankohtaisiin työnhaun ja koulutuksen tapahtumiin.

 

Kuka voi hakea työpajoille?

 • 17-28-vuotias työtön työnhakija (aikuisten pajatoiminta 29-55-vuotiaille:  Suunta)
 • vailla ammatillista tutkintoa oleva tai tutkinnon jo suorittanut
 • omaa polkua etsivä

Ammatilliset työpajat

Yksilövalmennus

 • Työpajoilla tehtävien töiden lisäksi osana arkea on yksilövalmennus
 • Yksilövalmentajat tukevat sinua eri elämäntilanteisiin liittyvissä asioissa, kuten henkilökohtaisten asioiden selvittelyssä ja viranomaisten kanssa asioitaessa
 • Selkeyttää omaa näkemystäsi tulevaisuudesta ja auttaa löytämään oman näköisesi polun kohti koulutus- tai työelämää
 • Yksilövalmentajat työskentelevät yhteistyössä sosiaali-, terveys-, koulutus- ja työllisyysalan asiantuntijoiden kanssa

Kuntouttava työpajatoiminta

Kuntouttavan työpajatoiminnan keskeisin tavoite on valmentautujan työ- ja toimintakyvyn kartoittaminen sekä opiskelu- ja työelämänvalmiuksien parantuminen. Kuntouttavaa työpajatoimintaa voidaan järjestää valmentautujan yksilöllisen tarpeen mukaan osa- tai kokopäiväisesti 1-4 päivänä viikossa 3-24 kuukauden ajan.

Mahdollisuuksia valmennusjakson aikana

 • Ammatillisilla työpajoilla on opinnollistettu ammattialoja, joten saat jaksostasi myös osaamistodistuksen
 • Rannikkopajoilla järjestetään määräajoin alkusammutus-, työturvallisuus-, EA 1- ja hygieniapassikoulutusta, josta saat suorituksen mukaisen kortin
 • Sinulla on myös mahdollisuus suorittaa Ammattiosaajan työkykypassi Rannikkopajoilla
 • Mahdollisuus päästä työssäoppimisympäristöön muihin yrityksiin

Lisätietoja

työpajajohtaja
 
Anne Loikkanen
valmennuspäällikkö
 
Hanne Hietapuro
valmennuspäällikkö
 
 

Hae meille 

sähköinen hakulomake

Seuraa meitä

Jaa