Lounaskahvila Karhu | Ekami

Lounaskahvila Karhu

Lounaskahvila Karhussa pääset opettelemaan pääsääntöisesti ruoanvalmistusta ja leipomista. Sinulta ei vaadita ammattitaitoa tai aikaisempaa kokemusta keittiön työtehtävistä. Edellytämme ainoastaan, että olet kiinnostunut alasta. Jakson aikana perehdyt leipurin, kokin, salivastaavan ja puhtaanapidon työtehtäviin. Pääset siis tutustumaan monipuolisesti keittiöalaan.

Mitä lounaskahvilassa tehdään?

  • valmistetaan lounasruokia
  • työskennellään kassalla
  • harjoitellaan tuotteiden esillepanoa ja tarjoilua
  • osallistutaan astiahuoltoon ja puhtaanapitoon
  • mahdollisuus syventyä erilaisiin erikoistehtäviin omia vahvuuksia käyttäen, esimerkiksi erilaisten teemaviikkojen suunnitteluun ja toteutukseen
  • arkeen kuuluu myös TYHY-toiminta, eli työhyvinvointia lisäävät aktiviteetit

Mitä sinä saat toiminnasta?

  • toimintaa päiviisi
  • pääset vahvistamaan osaamistasi, taitojasi ja tietojasi
  • monipuolista valmennusta aidossa työympäristössä
  • työkokeilun tai kuntouttavan työtoiminnan kautta mahdollisuus päästä palkkatukijaksolle
  • yksilöllisten tavoitteiden luomista ja saavuttamista yhdessä yksilövalmentajan sekä työvalmentajan kanssa
  • mahdollisuuden suorittaa tutkinnon osia opinnollistamisen kautta
  • mahdollisuus osallistua alkusammutus-, työturvallisuus-, EA 1- ja hygieniapassikoulutuksiin sekä suorittaa ammattiosaajan työkykypassi.

Miten Lounaskahvila Karhuun pääsee?

  • täytä sähköinen hakemus
  • yksilövalmentaja ottaa sinuun yhteyttä ja sopii haastatteluajan
  • haastattelussa mukana ovat yleensä työvalmentaja sekä yksilövalmentaja, jotka kertovat sinulle lisää toiminnasta

Sijainti

Ratakatu 14, 48600 Kotka
Käynti Opintokeskus Karhun pääovista

Arjessasi mukana

 
Työvalmentaja Henri Björklund
 
Yksilövalmentaja Hanna Turunen

Seuraa meitä

Jaa