Siirry sisältöön
Haku

Ammattilaisen kuormanvarmistaminen, kuljetusalan täydennyskoulutus

Koulutuksen kuvaus

Koulutus on kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivä. Kohderyhmänä ovat Kaakkois-Suomen TE-toimiston työnhakija asiakkaat, jotka tarvitsevat kuljettajan ammattipätevyyskoulutuksia työllistyäkseen. Koulutustarve tulee perustella koulutushakemukseen.

Koulutuksen tavoitteena on päivittää kuljettajien osaaminen lainsäädännön edellyttämälle tasolle. Koulutuksen järjestämisajankohdan muuttuminen mahdollista.

Koulutus alkaa: 28.4.2023
Hakuaika päättyy: 30.3.2023
Koulutuksen numero: 712280

Sisältö ja toteutus

Koulutus on tavara- ja henkilöliikenteen kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivä. Henkilöiden, joilla on voimassa oleva kuorma- tai linja-autonkuljettajan ammattipätevyys, tulee hankkia asetuksen mukaista jatkokoulutusta vähintään 35 tuntia (5 pv) viiden vuoden aikana ammattipätevyyden suorittamisesta. Osallistujilta veloitetaan 11€ viranomaismaksuja Traficomin merkintämaksuun. (Hintatieto 2022. TE-toimisto tai kouluttaja eivät vastaa Traficomin itsenäisesti tekemiin hinnanmuutoksiin.)

Hakijat valitaan koulutukseen HAKEMUSTEN PERUSTEELLA, joten täytä hakemus huolellisesti. Kiinnitä erityishuomio hakemuksen Omat perustelut -kohtaan, miksi tarvitset tätä koulutusta ja miten tämä koulutus auttaisi sinua eteenpäin. Puutteelliset tiedot ja perustelut hakemuksessa heikentävät mahdollisuuksiasi tulla valituksi. Valintapäätöksestä ilmoitetaan koulutukseen hakeneille kirjeellä.

Lisätietoja koulutuksesta: Tiimipäällikkö Juha Attenberg, puh. 044 767 0624, juha.attenberg@ekami.fi