Siirry sisältöön
Haku

Digipiirturi, ajo- ja lepoajat, kuljetusalan täydennyskoulutus

Koulutuksen kuvaus

Digitaalisen ajopiirturin käyttö sekä ajo- ja lepoajat kuljetusalalla.

Koulutus on kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivä. Kohderyhmänä ovat Kaakkois-Suomen TE-toimiston työnhakija asiakkaat, jotka tarvitsevat kuljettajan ammattipätevyyskoulutuksia työllistyäkseen. Koulutustarve tulee perustella koulutushakemukseen ja tarpeesta tulee olla maininta työllistymissuunnitelmassa tai sitä korvaavassa suunnitelmassa. Koulutuksen tavoitteena on päivittää kuljettajien osaaminen lainsäädännön edellyttämälle tasolle. Koulutuksen järjestämisajankohdan muuttuminen mahdollista.

Koulutus alkaa: 16.10.2023
Hakuaika päättyy: 20.9.2023
Koulutuksen numero: 715504

Lisätiedot

Koulutus on tavara- ja henkilöliikenteen kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivä. Henkilöiden, joilla on voimassa oleva kuorma- tai linja-autonkuljettajan ammattipätevyys, tulee hankkia asetuksen mukaista jatkokoulutusta vähintään 35 tuntia (5 pv) viiden vuoden aikana ammattipätevyyden suorittamisesta. Osallistujilta veloitetaan 11€ viranomaismaksuja Traficomin merkintämaksuun. (Hintatieto 2022. TE-toimisto tai kouluttaja eivät vastaa Traficomin itsenäisesti tekemiin hinnanmuutoksiin.)

Hakijat valitaan koulutukseen HAKEMUSTEN PERUSTEELLA, joten täytä hakemus huolellisesti. Kiinnitä erityishuomio hakemuksen Omat perustelut -kohtaan, miksi tarvitset tätä koulutusta ja miten tämä koulutus auttaisi sinua eteenpäin. Puutteelliset tiedot ja perustelut hakemuksessa heikentävät mahdollisuuksiasi tulla valituksi. Valintapäätöksestä ilmoitetaan koulutukseen hakeneille kirjeellä.
Kouluttajan kutsu valituille ilmoitettuun sähköpostiin.

Lisätietoja koulutuksesta:
EKAMI, Antti Harju
+358 44 7657917
antti.m.harju@ekami.fi