Jatkuva haku oppisopimuskoulutukseen

Haluaisitko päivittää osaamistasi nykyisissä töissäsi? Vai löysitkö työpaikan, mutta sinulta puuttuu vielä tarvittavaa osaamista?

Yrittäjä, haluatko kehittää omaa osaamistasi tai lisätä yrityksesi kilpailukykyä kouluttamalla henkilökuntaasi? Tarjoamme monipuolisia ja joustavia koulutuspolkuja alueemme työnantajien ja yrittäjien tarpeisiin.

Oppisopimuskoulutus perustuu työsuhteeseen. Opit työtä tekemällä, ohjaajan ja työyhteisön neuvoessa. Opintoja täydennät lähi- ja/tai verkko-opetuksessa oppilaitoksessa sekä itseopiskellen. Oppilaitos on Ekami tai jokin yhteistyöoppilaitos. Koulutussuunnittelija hankkii oppilaitoksessa tapahtuvan koulutuksen keskusteltuaan sinun ja työnantajajasi kanssa.

Voit siis opiskella Ekamin tarjonnan lisäksi myös välinehuoltajaksi, lukkosepäksi, lääketeknikkoksi, nuohoojaksi, liikunnanohjaajaksi, yrittäjäksi, tuotekehittäjäksi, klinikkaeläintenhoitajaksi, floristiksi, liikuntapaikkojen hoitajaksi, kasvatus- ja ohjausalan ammattilaiseksi, työvalmentajaksi, lastenohjaajaksi, taloushallinnon taitajaksi...

Oppisopimuskoulutukseen voit hakeutua joustavasti ympäri vuoden. Useimmille aloille ei ole soveltuvuus- eikä pääsykokeita, poikkeuksena lähinnä sosiaali- ja terveysala, kasvatus- ja ohjausala, logistiikka- sekä turvallisuusala.

Ota yhteyttä koulutussuunnittelijoihin, suunnitellaan yhdessä sinun polkusi!

Hakeutuminen oppisopimuskoulutukseen

Sovi oppisopimuskoulutuksesta työnantajan kanssa. Ilmoita omat ja työnantajan tiedot hakemalla koulutukseen. 
Voit myös ilmoittautua koulutusalan haun kautta, mainitse oppisopimuskoulutuksta hakemuksella. 

Koulutussuunnittelija tai oppisopimusvastaava on hakeutumisen jälkeen yhteydessä opiskelijaan ja työntajaan.

Huom! jos työllistyt/työllistät TE-toimiston palkkatuella, työsuhdetta ja oppisopimusta ei saa aloittaa ennen palkkatukipäätöstä!

 

Jaa

***