Kehity johtajana! Suorita johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto | Ekami

Tutkinto sopii sinulle, jolla on vankka käytännön kokemus oman vastuualueesi johtamisesta sekä vahva toimialasi, organisaatiosi, ja sen toiminnan tuntemus.

Koulutuksen hyödyt sinulle

Koulutuksesta on sinulle monia hyötyjä. Vahvistat johtamis- ja liiketoimintaosaamistasi ja saat mahdollisuuden kehittää edustamaasi organisaatiota ja työyhteisöä. Opit myös tunnistamaan ja kehittämään vahvuuksiasi ja kehittämiskohteitasi johtajana. Saat koulutuksesta mahdollisuuden oppia uutta, konkreettisia työvälineitä itsesi tai työyhteisösi kehittämiseen sekä virallisen tutkintotodistuksen osoitukseksi osaamisestasi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset koulutuspäivät, uusia näkökulmia ja innostavia keskusteluja vertaisryhmän kanssa!

Koulutuksen rakenne ja suorittaminen

Suoritat koulutuksen monimuotoisesti, henkilökohtaisen suunnitelmasi mukaan. Lähiopiskelun määrä ja sisältö sekä opiskelun aikataulu riippuvat suunnitelmastasi. Tutkintokoulutuksen ja tutkinnon suorittamisen kesto on keskimäärin 1,5 vuotta.

Jos sinulla on jo tutkinnon suorittamiseen tarvittava osaaminen, tiedustele kouluttajalta mahdollisuutta suorittaa tutkinto ilman tutkintokoulutusta.

Tutkinto muodostuu kolmesta tutkinnon osasta. Tutkinnon suorittaminen edellyttää pakollisen tutkinnon osan ja kahden valinnaisen tutkinnon osan suorittamista.

Pakollinen tutkinnon osa

  • Johtajana toimiminen

Valinnaiset osat

  • Strategiatyön johtaminen
  • Projektin johtaminen
  • Työyhteisön kehittämisen johtaminen
  • Henkilöstön ja osaamisen johtaminen
  • Asiakkuuksien johtaminen
  • Talouden johtaminen
  • Tuotanto- tai palveluprosessin johtaminen
  • Tutkinnon osa tai osia toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta, vähintään 50 osaamispisteen laajuisesti

Valitset lähiopetuksen teemat valinnaisten tutkinnon osien ja henkilökohtaisen opiskelusuunnitelmasi mukaan. Sinulla on mahdollisuus valita myös lähiesimiestyön ammattitutkinnon teemoista itselle soveltuvat osat.

Koulutus järjestetään Kotekon kampuksella.

Kustannukset

Tutkintokoulutus ja tutkinnon suorittaminen:

Omaehtoisena 790 euroa tai 400 euroa/tutkinnon osa. Oppisopimuskoulutuksena  koulutus on maksuton.

Mahdollisuus opiskeluun myös ei-tutkintotavoitteisesti: Valitse johtamisen ja esimiestyön teemoista itsellesi mieluisimmat koulutuspäivät yhteishintaan 790 euroa.

Hakeminen

Siirry hakusivustollemme tästä >>

Lisätietoja

kouluttaja Suvi Anttila

Oppisopimuskoulutuksesta lisätietoja antaa Marjut Sakki

Jaa