Kampaajapalvelut

Tunnetko olevasi asiakaspalvelija, tykkäät olla läheisessä vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa? Kampaajapalvelut (25 osp) tutkinnon osassa kampaajapalveluiden osaamisen taitoja harjoitellaan pääosin asiakaspalvelutyötä tekemällä.


 

Opintojen sisältö

Kampaajapalvelut tutkinnonosaa suorittaessasi harjoittelet taitoa palvella asiakkaita hiustenleikkauksissa kampaajatyötekniikoilla sekä myymään asiakkaille hiustuotteita ja palveluita. Harjoittelet myös erilaisia kampauksia fönaus-, rauta-, rullaus- ja letitystekniikoilla. Koulutuksessa osaamisen ydintä ovat asiakaspalvelu- ja ohjaustaitojen lisäksi hyvä tuotetuntemus. Seuraat muotia ja harjoittelet asiakkaan ohjaamista yksilöllisen leikkaustyylin löytämisessä.

Kenelle?

Jos tunnet olevasi asiakaspalvelija ja tykkäät olla läheisessä vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Odotamme hakijalta riittävää suomen kielen taitoa (kielikokeet).

Milloin?

  • Koulutus alkaa 1.11.2021, hakijamäärän (15) toteutuessa.
  • Arvioitu tutkinnon osan päättymisajankohta on toukokuun loppu 2022.
  • Haku koskee Kampaajapalvelut tutkinnonosaa, mutta on myös mahdollisuus, että tutkinnonosan suorittamisen jälkeen voit osallistua koko kampaajan tutkintoon johtavan koulutuksen suorittamiseen.

Missä?

Kustannukset

Opiskelu on maksutonta. Ennen opiskelujen aloittamista tulee kuitenkin hankkia henkilökohtaiset työvälineet (n. 500 €) sekä työkengät ja kaksi oppikirjaa.

Hakeminen

Hae kampaajapalveluiden tutkinnon osaan hakusivustomme kautta.

 

Lisätiedot

hoksaajaopettaja/ hius- ja kauneudenhoitoala
Jutta Mäenpää

Tutustu

Lue lisää alasta hiusalan verkkosivuilta.

Jaa