Palvelualat

Työskenteletkö palvelualalla?  Eri palvelualojen ammateissa tarvitaan monipuolista ammattitaitoa ja osaamista. Voit osallistua koulutukseen valmentavaan testiin tai suorittaa vain kokeen.

Palvelualojen koulutukset 

Hygieniaosaamiskoulutus ja -testi

Työskenteletkö ravitsemisalalla tai haluatko töihin alalle? Haluatko valmennusta hygieniapassikokeeseen? Tule päivittämään osaamisesi! Valitse joko pelkkä testi tai osallistu lisäksi valmennukseen. Jo sadat opiskelijat ovat suorittaneet hygieniapassin meillä!

Hygieniaosaamiskoulutus ja -testi esite

Alkoholilain tuntemista osoittava koulutus ja testi

Tämä koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet ravintolan salipuolella, ja haluat toimia vastaavana tai varavastaavana hoitajana työvuorossa esimiehenä tai hänen sijaisenaan.

Huom! Alkoholilaki muuttui 1.3.2018. Jos olet suorittanut anniskelupassin ennen sitä, sinun ei tarvitse uusia testiä lakimuutosten vuoksi. 

Alkoholilaki koulutus ja testi esite

Matkailun turvallisuuspassi (MATUPA)

Jos työskentelet majoitus- ja ravitsemisalalla, ohjelmapalvelualalla ja rinnekeskuksissa, suorita matkailun turvallisuuspassi! Se on päivän kestävä vapaaehtoinen turvallisuuskoulutus, jossa saat perustiedot matkailun turvallisuusasioista ja kehität omia turvallisuustaitojasi. Päätavoite on asiakasturvallisuuden lisääminen, onnettomuuksien ennaltaehkäiseminen ja matkailutuotteen laadun parantaminen.

Järjestämme tilauskoulutuksia yrityskohtaisille ryhmille.  

Potilassiirtojen ergonomiakortti

Tässä koulutuksessa tutustut uusimpiin siirron apuvälineisiin ja ergonomiaratkaisuihin, käydään läpi uusinta tutkimustietoa ja kerrataan siirtotilanteita potilasesimerkkien avulla käytännönläheisesti.

Järjestämme  tilauskoulutuksia yrityskohtaisille ryhmille.

Uhka- ja väkivaltatilanteet työssä

Oletko kokenut työssäsi väkivaltaa tai sen uhkaa? Käytännönläheisessä koulutuksessa saat eväitä uhkaavien tilanteiden tunnistamiseen, niiden hallintaan ja niistä selviytymiseen. Koulutussisältö räätälöidään osallistujien mukaan.

Katso esite tästä.

Vanhukset ja psyykenlääkkeet

Oletko sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, työskentelet vanhusten kanssa ja työhösi kuuluu lääkehoidon toteuttaminen hoitajana tai ohjaajana? Tule koulutukseen saamaan lisätietoa eri psyykelääkeryhmistä ja vanhuksien lääkitsemisestä.

Järjestämme  tilauskoulutuksia yrityskohtaisille ryhmille.

Hyvinvointia edistävä teknologia asiakkaan ohjauksen tukena

Saat perustietoa helppokäyttöisten teknologiasovellusten käytöstä asiakkaan hyvinvoinnin tukemiseksi.

Järjestämme  tilauskoulutuksia yrityskohtaisille ryhmille.

Lisätietoja


Palveluvastaava 
Saila Ylämäki
 

Jaa