Healthy future | Ekami

Projektin kesto:

1.9.2016 ‒ 31.8.2018

Rahoittaja

CIMO (Erasmus+ KA2)

Toteuttajat ja koordinaattori

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia, koordinaattori

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

Galileo.it, Italia

Centar za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj Zagreb, Kroatia

Hotelijersko-turistička i ugostiteljska škola, Kroatia

Kohderyhmä

Ruokatuotannon opiskelijat ja kouluttajat sekä muu henkilökunta

Tavoitteet

Tavoitteena on muuttaa ruokakulttuuria hiilijalanjäljen pienentämiseksi niin sosiaalisesti, ympäristöllisesti kuin eettisestikin kestävämpään suuntaan.

Toteutus

Hankkeessa kehitetään avoimia digitaalisia osaamismerkkejä kriteeristöineen (Open Badge) kestävän kehityksen osaamista kuvaamaan sekä integroidaan pelillinen lähestymistapa oppimiseen. Ekamin vastuualueena on digitaaliset osaamismerkit.

Tulokset

Kestävän kehityksen osaamispassi on kehitetty
Digitaaliset osaamismerkit on luotu
Ruoanvalmistuskilpailut ja pop-up ravintola-päivä on järjestetty opiskelijoille

Yhteystiedot

Lehtori Henna Ström-Kallio

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

henna.strom-kallio(a)ekami.fi

puh +358505817341