1.9.2016 ‒ 31.8.2018
CIMO (Erasmus+ KA2)
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia, koordinaattori
Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto
Galileo.it, Italia
Centar za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj Zagreb, Kroatia
Hotelijersko-turistička i ugostiteljska škola, Kroatia
Ruokatuotannon opiskelijat ja kouluttajat sekä muu henkilökunta
Tavoitteena on muuttaa ruokakulttuuria hiilijalanjäljen pienentämiseksi niin sosiaalisesti, ympäristöllisesti kuin eettisestikin kestävämpään suuntaan.
Hankkeessa kehitetään avoimia digitaalisia osaamismerkkejä kriteeristöineen (Open Badge) kestävän kehityksen osaamista kuvaamaan sekä integroidaan pelillinen lähestymistapa oppimiseen. Ekamin vastuualueena on digitaaliset osaamismerkit.
Kestävän kehityksen osaamispassi on kehitetty
Digitaaliset osaamismerkit on luotu
Ruoanvalmistuskilpailut ja pop-up ravintola-päivä on järjestetty opiskelijoille
Lehtori Henna Ström-Kallio
Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto
henna.strom-kallio(a)ekami.fi
puh +358505817341