Ammattikeittiössä toimiminen - Paikallinen tutkinnon osa

Töihin ammattikeittiöön?

Työllisty monipuoliselle alalle ammatti- sekä palvelukeittiöön. Voit olla alanvaihtaja tai uusi alasta kiinnostunut henkilö ilman alan pohjakoulutusta.

Tavoite ja hyödyt

  • Hanki perustaidot kahdeksassa viikossa ammattikeittiössä toimimiseen
  • Tutkinnon osan suorittamisen jälkeen sinulla on hyvät työllistymismahdollisuudet
  • Voit jatkaa opintoja tutkinto-opiskelijana Ekamissa

 

Toteutus ja sisältö

Opetus tapahtuu lähiopetuksena ja työelämässä järjestettävän koulutuksena.

 

Koulutuksen sisältö:

  • orientaatio
  • puhtaanapito ja hygienia
  • omavalvonta
  • ravitsemus ja erityisruokavaliot
  • astiahuolto ja jätteiden lajittelu
  • asiakaspalvelu ja kassatoiminnot
  • mahdollisuus S2-tukeen

 

Aika ja paikka

Koulutus tapahtuu Kotekon kampuksella (Kymenlaaksonkatu 29, 48100 KOTKA).

Koulutusaika: 17.10. - 16.12.2022
Hakuaika: 12.9. - 2.10.2022

Haastattelut: 4.10.2022 Kotekon kampuksella

 

Hakeminen

Hae koulutukseen tästä. Haku aukeaa 12.9.2022.

Lisätietoja

Tiimipäällikkö Anneli Sagulin

Hae koulutukseen tästä.

Jaa