Täydennyskoulutus | Ekami

Täydennyskoulutus

Tutkinnon osat

Ammatillinen tutkinto koostuu tutkinnon osista. Tutkinnon osan opiskelu voi olla sinulle sopiva vaihtoehto, jos tarvitset täsmäosaamista johonkin tiettyyn alaan liittyvään tehtävään tai tehtäväkokonaisuuteen.

Voit tulla suorittamaan tutkinnosta yhden tai useamman osan, joka palvelee juuri tämänhetkistä tarvettasi. Voit valita tutkinnon osan lähes kaikista koulutushaussamme olevista tutkinnoista.

Tutkinnon osa mahdollistaa sinulle oman osaamisesi lisäämisen ja luo siten myös uusia työmahdollisuuksia.

Pätevyyskoulutukset

Ekamin tytäryhtiö Ekami Consulting Oy (Etelä-Kymenlaakson Aikuiskoulutus Oy) järjestää säännöllisesti erilaisia pätevyyskorttikoulutuksia. Voit suorittaa esimerkiksi kone- ja metallialan, rakennusalan, sähköalan, turvallisuusalan, ravitsemisalan, matkailualan, sosiaali- ja terveysalan, tietotekniikan, kuljetusalan ja merenkulku- ja satama-alan pätevyyskortteja. Koulutuksen käytyäsi saat henkilökohtaisen kortin, passin tai sertifikaatin.

Työvoimakoulutukset

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensi sijassa työttömille työnhakijoille ja työttömyyden uhkaamille 20 vuotta täyttäneille henkilöille. Koulutus tähtää usein ammattitutkintoon tai sen osaan ja siihen sisältyy useimmiten työssäoppimista. Tiedustele työvoimakoulutuksia erikseen Kaakkois-Suomen TE-toimistosta.

Jaa