Ruokapalvelujen ammattitutkinto | Ekami

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Ruokapalvelujen ammattitutkintokoulutuksellamme nostat ammatillisen osaamisesi uudelle tasolle. Ruokapalvelujen ammattitutkinnon suorittaminen antaa sinulle valmiudet suunnitella työtehtäväsi ja toimia kokkina ja työryhmän jäsenenä ruoanvalmistustehtävissä. Tutkinnon suorittamisen jälkeen sinulla on valmiuset toimia asiakaslähtöisesti, laatutietoisesti, kannattavasti, taloudellisesti ja hygieniavaatimusten sekä kestävän toimintatavan mukaisesti.

Koulutuksessa voit valita ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan (ravintolakokki) tai suurtalousruoanvalmistuksen osaamisalan (suurtalouskokki).

Tutkinnon sisältöjä

Pakolliset tutkinnonosat osaamisaloittain (60 osp, valitaan 1)

  • Ruoanvalmistus ravintolakeittiössä, 60 osp
  • Ruoanvalmistus suurtalouskeittiössä, 60 osp

Valinnaiset tutkinnonosat (90 osp)

  • Erityisruokavalioaterioiden valmistaminen, 40 osp
  • Kasvisruokien valmistaminen, 40 osp
  • Kylmänä tarjottavien ruokien valmistaminen, 50 osp
  • Ruoanvalmistus eri tuotantomenetelmillä, 30 osp
  • Ruoanvalmistus tilauspalveluissa 40 osp

Lue lisää tutkinnon sisällöistä ePerusteista

Aikataulu ja opiskelumuoto

Opintoihin on jatkuva haku. Opintojen aloitusajankohta sovitaan kanssasi erikseen. 

Suoritat koulutuksen monimuotoisesti, henkilökohtaisen suunnitelmasi mukaan.

Lähipäivät järjestetään Kotekon kampuksella Kotkassa.

Hakeminen

Opintoihin on jatkuva haku. Opintojen aloituspäivä sovitaan erikseen.

  • Opiskelu omaehtoisena koulutuksena: Hae tästä.
  • Opiskelu oppisopimuskoulutuksena: opiskelu perustuu työsuhteeseen, maksutonta opiskelijalle ja työnantajalle,  sovi koulutuksesta työpaikan kanssa (uusi työsuhde tai voimassa oleva)  >> hae tästä.
    Lisätietoja oppisopimuksesta Ekamin sivuilta tai oppisopimus.fi

Lisätietoja

Tiimipäällikkö Anneli Sagulin

Ura- ja opinto-ohjaus

Jaa