Ruokapalvelujen ammattitutkintokoulutuksellamme nostat ammatillisen osaamisesi uudelle tasolle. Ruokapalvelujen ammattitutkinnon suorittaminen antaa sinulle valmiudet suunnitella työtehtäväsi ja toimia kokkina ja työryhmän jäsenenä ruoanvalmistustehtävissä. Tutkinnon suorittamisen jälkeen sinulla on valmiuset toimia asiakaslähtöisesti, laatutietoisesti, kannattavasti, taloudellisesti ja hygieniavaatimusten sekä kestävän toimintatavan mukaisesti.
Koulutuksessa voit valita ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan (ravintolakokki) tai suurtalousruoanvalmistuksen osaamisalan (suurtalouskokki).
Pakolliset tutkinnonosat osaamisaloittain (60 osp, valitaan 1)
Valinnaiset tutkinnonosat (90 osp)
Lue lisää tutkinnon sisällöistä ePerusteista
Opintoihin on jatkuva haku. Opintojen aloitusajankohta sovitaan kanssasi erikseen.
Suoritat koulutuksen monimuotoisesti, henkilökohtaisen suunnitelmasi mukaan.
Lähipäivät järjestetään Kotekon kampuksella Kotkassa.
Opintoihin on jatkuva haku. Opintojen aloituspäivä sovitaan erikseen.