Song of the Day -konsertti ke 25.4. klo 18 | Ekami

Mikä on sinun päivän biisisi? Mihin kappaleeseen parhaat muistosi liittyvät? Mistä laulusta sinä saat voimaa?

Ekamin Kymen Konservatoriosta tänä keväänä valmistuvat opiskelijayhtyeet PLAYTIME ja BANDEROLL esiintyvät Kotkan kaupunginteatterin Naapuri-näyttämöllä keskiviikkona 25.4.2018 klo 18. Konsertissa soitetaan eri vuosikymmenten tunnettuja soul-, funk-, rock- ja pop -kappaleita.

Konsertti on Ekamin Kymen Konservatorion viimeisen vuoden opiskelijoiden näyttökonsertti. Näyttökonsertti on opiskelijoiden itsensä suunnittelema ja järjestämä. Opiskelijoita tulee arvioimaan Suomen huippumuusikoita.

Arjen musiikkia

Musiikki on tullut tällä vuosikymmenellä yhä helpommin kaikkien saataville - jokaisella on mahdollisuus kuunnella joka päivä juuri sitä musiikkia, joka kuvastaa meneillään olevan päivän fiilistä parhaiten. Tähän konserttiin valittuihin kappaleisiin voi peilata tunteita ja fiiliksiä laidasta laitaan: iloa ja surua, rakkautta ja vihaa, energisyyttä ja itsetunnonkohotusta, nuoruuden nostalgiaa tai viime viikonlopun tunnelmia.

Konsertissa on musiikkia esimerkiksi Ed Sheeranilta, Lady Gagalta, John Mayeriltä, Stevie Wonderilta, Totolta sekä monilta muilta kansainvälisiltä tähdiltä. Konsertin kappaleet ovat täynnä energistä menoa ja syviä tunteita; musiikkia, joka kuvittaa arjessa niin ilon kuin surun hetket.

Esiintyjät

PLAYTIME
Annika Myllyoja, laulu
Laura Tuikkanen, laulu
Tara Vepsäläinen, laulu
Jere Lehtinen, kitara
Iiro Ylitalo, kitara
Henrik Erävaara, rummut

BANDEROLL
Ella Tepponen, laulu
Santra Saranpää, laulu
Justus Arpula, kitara
Tony Olsén, kitara
Valtteri Moilanen, basso
Konsta Puro, rummut

Liput

Liput 10 € teatterin lipunmyynnistä tai 11,50 € lippu.fi-verkkokaupasta.
 

 

Seuraa konsertin Facebook-tapahtumaa tästä

Jaa