Ekamin ICT-asentajaopiskelija Valtteri Heikkinen voitti pronssia yösuunnistuksessa 24.9.2016

Ma 24.10.2016 08:15

Ekamissa juhlittiin kakkukahvein urheilijaopiskelija Valtteri Heikkisen yösuunnistuksen SM-pronssia torstaina 20.10.2016. Pronssijuhlaan osallistuivat rehtori Sami Tikkanen, Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemian toiminnanjohtaja Jiri Auranen, Ekamin urheilijakoulutuksen koordinaattori Tiina Keinänen ja lehtori Kalevi Laine.

 Urheiluakatemian opiskelija Valtteri Heikkinen (KTite14) voitti SM-pronssin yösuunnistuksessa 18-vuotiaiden sarjassa Vaajakosken Terän järjestämässä vuoden 2016 yösuunnistuksen suomenmestaruuskilpailussa Jyväskylän Vaajakoskella 24.9.2016.

   
Valtteria onnittelevat Ekamin urheilijakoulutuksen koordinaattori Tiina Keinänen ja rehtori Sami Tikkanen

Urheilevana opiskelijana Valtteri on yhdistänyt ammatillisen peruskoulutuksen opinnot sekä urheilun vaatiman harjoittelun ansiokkaasti. Tämän mahdollistaa Ekamin erityistehtävä urheilun ammatillisena erityisoppilaitoksena.  Ekamin urheilijoiden valmennuksesta vastaa Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemia. Ohjattuun valmennukseen osallistuminen luetaan oppilaitoksessa osaksi opintoja.

Lehtori Kalevi Laine totesi, että Valtteri suoriutuu urheilun ja koulutyön yhteensovittamisesta hyvin ja on hoitanut opiskelut tunnollisesti aikataulussa. Valtteri totesikin tähän motivoituneesti, että ”oppimaan tänne on tultu”. Arki on sujunut ja järjestelyt ovat toimineet. Järjestelyt parantuisivat entisestään, jos urheilijoille voitaisiin taata esim. joustavia aikoja oppilaitoksen kuntosalille tai rauhallinen lepopaikka, jossa voisi viettää mahdollisia taukoja/hyppytunteja.


Onnittelijoina urheiluakatemian toiminnanjohtaja Jiri Auranen, Ekamin urheilijakoulutuksen koordinaattori Tiina Keinänen ja lehtori Kalevi Laine

Urheiluakatemian toiminnanjohtaja Jiri Auranen totesi, että menestykseen vaaditaan sekä asennetta että paloa ja niitä Valtterista löytyy. Valtterin seuraavana tavoitteena on mennä Unkariin maastotyyppikatselmukseen tähtäimessään parin vuoden kuluttua siellä järjestettävät MM-kisat.

Onnea Valtteri!

Jaa