yhteistyö

Metropolian suuhygienistiopiskelijat jakoivat tietoutta suun terveydestä

Metropolia ammattikorkeakoulun suuhygienistiopiskelijat järjestivät maanantaina 9. joulukuuta Kotekon kampuksen aulassa suun terveyden edistämistapahtuman Terveys alkaa suusta. Tapahtuman järjestelyissä olivat mukana myös Kymsote ja Ekami.

Ohjelmassa oli kaikille kiinnostuneille opastusta suun terveydestä huolehtimisesta, suuhygienisti ammattina -info sekä kotoutumiskoulutuksen opiskelijoille toimintapisteet.

Ti 10.12.2019 13:30

Ekamin logistiikka-ala osallistui koulutus- ja rekrypäivään Kouvolassa

Logistiikka-alan koulutus- ja rekrypäivä järjestettiin keskiviikkona 25.9.2019 Kouvolan Kaupungintalolla. Tapahtuman järjesti Tulevaisuuden osaajat logistiikka-alalla -hanke, jonka osatoteuttajana Ekami toimii. Hankkeen tarkoitus on parantaa alan tunnettavuutta, lisätä koulutuksen vetovoimaa ja päivittää koulutus vastaamaan tulevaisuuden yritysten tarpeita. Kymenlaaksolla on tärkeä logistinen merkitys Lännen ja Idän välillä niin tiellä, merellä kuin rautatiellä.

Ke 02.10.2019 16:45

Ekami ja RUK solmivat kumppanuussopimuksen

Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä Ekami ja Puolustusvoimien Maasotakoulu / Reserviupseerikoulu RUK allekirjoittivat tänään 28. elokuuta 2019 kumppanuussopimuksen. Sopimus mahdollistaa osapuolten yhteistyöalueiden- ja mahdollisuuksien kartoittamisen sekä tavoitteellisen yhteistyön ammattitaidon ja osaamisen ylläpitämisessä ja kehittämisessä.
 

Ke 28.08.2019 12:45

Tulevaisuusverstas Kotekon kampuksella 28.8.2019

Etiäinen – koulutustarpeiden ennakointi-hanke järjestää yhteistyössä Kymenlaakson kauppakamarin kanssa Tulevaisuusverstas-tapahtuman Ekamin Kotekon kampuksella torstaina 28. elokuuta. Verstaassa tunnistetaan nykyisiä ja tulevia koulutustarpeita koulutussuunnittelun ja toteutuksen tueksi sekä edistetään työelämän ja oppilaitosten vuoropuhelua. Tulevaisuusverstaassa tartutaan alueemme elinvoiman ja yritystoiminnan menestyksen kannalta merkittävään osatekijään, osaavan työvoiman ja sen saatavuuden varmistamiseen alueella.

Ti 13.08.2019 15:00

Ekami ja AD Finland solmivat AD kummikoulusopimuksen

Ekami ja AD Finland solmivat 25.1.2019 kummikoulusopimuksen, joka edistää ja syventää jo aiemmin tehtyä yhteistyötä valtakunnallisen autokorjaamo-, autohuolto- ja autovaraosaketjun kanssa. AD Finland tarjoaa jatkossa Ekamin autoalan opiskelijoille työharjoittelupaikkoja paikallisissa AD-autokorjaamoissa ensisijaisesti Ekamin kautta, ja paikalliset AD-toimipisteet pyrkivät mahdollistamaan näyttötöiden suoritus- ja kesätyöpaikkoja.

 

Ke 30.01.2019 08:30

Jaa

***