Yrittäjän ammattitutkinto | Ekami

Yrittäjäpersoona, uudista osaamistasi tiimivalmennuksessa! Hanki yrittäjän ammattitutkinto.

Ekami toteuttaa lokakuussa käynnistyvän yrittäjän ammattitutkintoon tähtäävän koulutuksen tiimivalmennuksena. Valmentajina toimii eri aihealueiden asiantuntijoita ja yrittäjiä. Valmennuksen runkona on 1-2 kertaa kuukaudessa järjestettävät tiimitapaamiset, joiden rinnalla osallistujat toteuttavat omia projektejaan ja tapaavat mentoriaan. Kaikki tekeminen ja opinnot kytketään osallistujien omiin liikeideoihin, toimiviin yrityksiin tai työtehtäviin yrityksissä.

Valmennus sopii erityisesti sinulle, joka toimit yksinyrittäjänä, suunnittelet yrityksen perustamista tai olet saanut tehtäväksesi olemassa olevan yrityksen kehittämisen. Valmennus auttaa myös yrityksen omistajanvaihdoksen ja yrityskaupan kysymyksissä. Tiimivalmennus sopii kaikkien alojen tekijöille. Yrittäjänä voit opiskella yrittäjän oppisopimuksella.

Valmennustiimi on kuin hyvä työyhteisö, jonka kohtaamisissa voit pallotella ideoita, hankkia uutta tietoa ja suunnitella tulevaisuutta!

Hakeutuminen valmennukseen tapahtuu tästä linkistä tai ottamalla yhteyttä anne.kainlauri(at)ekami.fi

Jokaisen hakijan kanssa laaditaan henkilökohtainen etenemissuunnitelma ennen valmennuksen alkua tai ensimmäisessä tapaamisessa sovittavana ajankohtana.

Syksyn valmennuspäivät järjestetään Kärkisaaressa tai Kotekolla klo 9-15:00 alla olevan ohjelman mukaisesti:

VOIMAVARABUUSTI sisältää kaksi tapaamista, joiden aikana keskityt omiin vahvuuksiisi ja heikkouksiisi yrittäjänä. Tunnistat kehittämishaasteesi - joka voi olla vaikkapa some-tekstin tuottaminen tai kirjanpidon tulkitseminen - ja kirkastat yrittäjäkuvaasi yrityksesi ja yhteistyösuhteidesi näkökulmasta. Tutustut yrityssuunnittelun ajankohtaisiin työkaluihin ja opit hyödyntämään niitä yrityksesi eteenpäin viemisessä.    

YrittäjäBuustin ohjelma

VOIMAVARABUUSTI

 • 31.10.2018 klo 9-12 Minä yrittäjänä - Oman yrittäjäkuvan kirkastaminen ja kehittämissuunnitelma | klo 12-15 Intoilusta suunnitelman toteuttamiseen - Yrityksen liiketoimintamalli sekä sen kirkastaminen, analysointi ja kehittäminen

MARKKINOINNIN JA MYYNNIN BUUSTI on neljän valmennuspäivän kokonaisuus, jonka tavoitteena on kehittää markkinoinnin osumaa ja kartoittaa keinot myynnin lisäämiseen. Analysoit oman suunnitelmasi/ yrityksesi markkinointia sekä markkinoinnin vahvuuksia, heikkouksia ja tuloksia. Rakennat markkinoinnin vuosikellon. Tutustut yritystarinoihin, brändeihin ja muihin ajankohtaisiin esimerkkeihin markkinoinnin toteuttamisesta. Saat välineitä ja opastusta yritystarinan ja -ilmeen rakentamiseen. Kehität itseäsi asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden, kilpailijoiden tekemisten ja markkinoiden liikkeiden ymmärtämisessä ja hyödyntämisessä.

 • 28.11.18 Markkinoinnin suunnittelu
 • 12.12.18 Markkinoinnin toteuttaminen
 • 16.1.19 Markkinoinnin seuranta, sosiaalisen median markkinointi, brändit ja tarinat
 • 13.2.19 Markkinoinnin kehittäminen, myynti ja asiakasohjaus

SIIRTYMÄBUUSTI sisältää neljä valmennuspäivää. Aloituspäivässä keskityt yrityksen liiketoimintamallin analysointiin. Kahden seuraavan päivän aikana teet yrityksen kannattavuusanalyysia sekä perehdyt yrityksen kulurakenteeseen ja hinnoittelumalliin. Yksi valmennuspäivä on varattu kokonaan verotuksen ja henkilöstöhallinnon asioille ja yksi taloushallinnolle.

 • 6.3.19 Liiketoimintamalli
 • 27.3.19 Kannattavuuden suunnittelu, yrityksen kulurakenne, hinnoittelumalli ja rahoituksen järjestäminen
 • Yrityksen rahoitusmallit, henkilöstökulut ja verotus
 • Taloushallinnon järjestäminen

TOIMINTABUUSTI (kevät-syksy 2019) muodostaa kokonaisuuden, jonka aikana tutustut mm. alihankintasopimuksiin, verkostoitumiseen ja verkostojen johtamiseen sekä riskienhallintaan.

 • Toimintojen organisointi
 • Sopimukset
 • Verkostot
 • Riskienhallinta

Lisätietoja yrittäjän ammattitutkinnosta löydät Opetushallituksen tutkinnon perusteista.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Lämpimästi tervetuloa mukaan.

Hakeminen

Haku tapahtuu hakusivustolla täällä >>. Hakukohde on yrittäjän ammattitutkinnon jatkuva hakeutuminen.

Omaehtoisena opiskeluna valmennuksen hinta on 350 €. Yrittäjän oppisopimuksella valmennus on ilmainen opiskelijalle.

Lisätietoja

Lisätietoja kouluttaja Anne Kainlaurilta

Jaa