Yrittäjän ammattitutkinto

Suunnitteletko yrityksen perustamista?

Kirkasta idea liiketoiminnaksi yrittäjän ammattitutkinnon opinnoissa. Valmennuksen aikana saat avun ja ohjauksen liikeidean täsmentämiseen ja liiketoimintasuunnitelman laatimiseen.

Yrittäjän ammattitutkinnon valmennuksessa löydät suunnitelmaasi sopivat askelmerkit ja aikataulun edetä. Perehdyt toimialasi ohjaaviin säädöksiin ja määräyksiin. Lisäksi syvennät osaamistasi valitsemasi aihealueen parissa, esimerkiksi syksyllä 2020 voit osallistua sähköisen liiketoiminnan valmennuksiin ja poimia tarjonnastamme taloushallinnon, markkinoinnin ja myynnin tehopäiviä.

Toimitko yrittäjänä?

Valmennus räätälöityy yrityksesi kehittämistarpeisiin. Saat avun ja ohjauksen oman liiketoiminnan haasteiden ja mahdollisuuksien käsittelyyn ja kasvukohtien arvioimiseen. Analyysin pohjalta laadit liiketoiminnan kehittämissuunnitelman ja aikataulutat tavoitteiden saavuttamisen. Mahdollisia kehityskohteita voivat olla esimerkiksi yrityksen taloushallinto, markkinointi ja myynti sekä sähköinen liiketoiminta.

Syksyllä tarjolla olevat tutkinnonosat

  • Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen 90 osp
  • Yritystoiminnan käynnistäminen 30 osp
  • Sähköinen liiketoiminta 30 osp

Sähköisen liiketoiminnan valmennuksen aikana saat tuen sähköisen markkinoinnin suunnittelemiseen ja toteuttamiseen sekä verkkokaupan perustamiseen tai olemassa olevan verkkokaupan uudistamiseen.

Ohjelma

Ohjelma tarkentuu kesän aikana.

Käytännölliset valmennuspäivät: tietoa, teoriaa ja malleja liiketoiminnan suunnittelemisesta ja kehittämisestä.

Hakeminen

Lisätietoja

kouluttaja Anne Kainlauri

 

Jaa