Siirry sisältöön
Haku

Uutiset

15.6.2023

Yhteishaun valinnat 2023

Ekamiin on kevään 2023 yhteishaussa valittu yhteensä 421 opiskelijaa. Olemme lähettäneet valituille opiskelijoille kirjeen valinnasta. Opiskelupaikka pitää vastaanottaa 29.6.2023 mennessä.

Julkaisemme julkaisuluvan antaneiden opiskelijoiden nimet:

Haminan kampus

Ajoneuvoalan perustutkinto

Hamolar Isa, Kotka, Huusko Aaro, Kotka, Jylhä Nea, Kotka, Kiviharju Niko, Hamina, Kuosmanen Nemo, Kotka, Kytömäki Miko, Hamina, Lahikainen Joona, Kotka, Lalu Juhana, Hamina, Lautala Johannes, Hamina, Nurmiranta Jenny, Porvoo, Porthan Alexsander, Kotka, Pöntynen Onni, Hamina, Rantanen Aaro, Kotka, Rissa Sisu, Hamina, Ristola Luukas, Hamina, Saarela Niko, Hamina, Salminen Niklas, Hamina, Salo Jesse, Hamina, Sundberg Miki, Hamina, Suurnäkki Lukas, Hamina, Suutarinen Leevi, Hamina, Vainikka Hemin, Kotka, Wikström Casper, Hamina

Liiketoiminnan perustutkinto

Abdulina Nadiia, Ulkomaat, Byckling Amanda, Hamina, Kirkkopelto Onni, Hamina, Leppänen Jasmin, Hamina, Malo Elvi, Hamina, Pasi Niklas, Hamina, Peltola Taavi, Hamina, Puhakka Paavo, Hamina, Vapalahti Viivi, Hamina. Yrjönen Minea, Kotka

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto

Aalto Lauri, Hamina, Aalto Tatu, Kotka, Arminen Vilho, Hamina, Borgman Juhana, Hamina, Efimenko Mikhail, Hamina, Hardén Mikael, Hamina, Harju Veeti, Hamina, Holm Oliver, Pyhtää, Holmstén Lauri, Kotka, Honkanen Nestori, Kotka, Härkönen Rasmus, Hamina, Ilvonen Timo, Hamina, Jaakkola Joni, Virolahti, Kallojärvi Niila, Kotka, Karppinen Jasu, Hamina, Kauppinen Vilho, Hamina, Kiviharju Panu, Miehikkälä, Kolehmainen Eetu, Kotka, Korelin Hugo, Pyhtää, Kuukka Väinö, Hamina, Lairivuo Vilho, Kotka, Luukkainen Elias, Kotka, Luukkonen Aleksi, Hamina, Manner Viljam, Kotka, Martama Olli, Kotka, Mironenko Georgi, Miehikkälä, Myyryläinen Matias, Kotka, Nihtilä Henri, Hamina, Pakkanen Niilo, Hamina, Palovaara Lauri, Kotka, Peju Tomas, Pyhtää, Pykäläinen Perttu, Pyhtää, Pynnönen Marcus, Kotka, Päärnilä Valtteri, Hamina, Rasi Väinö, Kotka, Rouhivuori Markus, Miehikkälä, Räsänen Veeti, Kotka, Saarela Ossi, Kotka, Sjögren Elmer, Kotka, Stenroth Aatu, Hamina, Säike Julius, Kotka, Valkonen Tommi, Kotka, Äyräväinen Nella, Kotka

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto

Ala-Turkia Mikael, Virolahti, Hyvönen Jere, Hamina, Kirjanen Daniel, Hamina, Kolmela Konsta, Hamina, Kozakin Marii, Vantaa, Laitinen Otto, Kotka, Liljander Tatu, Kotka, Luukkanen Joona, Kotka, Mäkelä Miro, Pyhtää, Palmu Arttu-Armas, Kotka, Peltola Roni, Hamina, Reinikkala Juha, Virolahti, Riikonen Miika, Hamina, Valtonen Alexander, Hamina, Westman Sakari, Hamina

Turvallisuusalan perustutkinto

Kuokka Satu, Hamina, Laakso Mea, Kotka, Lanki Neea, Hamina, Launiainen Perttu, Kotka, Paasonen Otto, Kotka, Pahkala Denise, Tesjoki, Vehmaa Veera, Hamina.

Katariinan kampus

Merenkulkualan perustutkinto

Lahtinen Väinö, Kotka, Halonen Werner, Loviisa, Laakso Aada, Korpilahti, Haukka Veera, Kotka, Luukka Justus, Kotka, Koivuneva Fanni, Kouvola, Bennani Elias, Kotka, Ruotsalainen Atro, Koskenkylän Saha,  Hurtta Santeri, Kouvola, Hakala-Rahko Veeti, Karkkila, Kiuru Verneri, Kotka, Pietikäinen Antti, Lappeenranta, Biaudet Elise, Kausala, Wikström Verneri, Vantaa, Grönholm Niklas, Neuvoton, Pitkänen Alex, Vantaa, Toimela Totte, Kouvola, Silvasti Justus, Porvoo, Ruti Matias, Huruksela, Peltser Karl, Hyvinkää, Salo Eelis, Kouvola, Spiridovitsh Jesse, Launonen, Vikman Miika, Kotka, Mizer Henri, Porvoo

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja

Aho Jenni, Salo-Miehikkälä, Haakana Selma, Kotka, Halme Mia, Kotka, Hannula Taika, Kotka, Hartikainen Erin, Hamina, Heikkinen Eevi, Kotka, Helminen Elina, Kotka, Hietala Maiju, Kotka, Hiironen Essi, Kotka, Hill Erika, Loviisa, Huovila Max, Pyhtää, Ihalainen Viivi, Hamina, Kalliomäki Enja, Pyhtää, Karhulahti Assi, Kotka, Kinnunen Oona, Kotka, Köksal Irem, Kotka, Markkanen Aava, Kotka, Markkula Niko, Kotka, Nakari Milla, Hamina, Nazarova Daria, Kotka, Parkkonen Freija, Hamina, Pasanen Peppi, Hamina, Phingpanphong Namthip, Miehikkälä, Piiparinen Alla, Kotka, Rajakallio Alina, Kotka, Reinivuo Otto, Loviisa, Romah Mispe, Kotka, Räty Maria, Kotka, Salmela Meeri, Kouvola, Siimes Milla, Hamina, Simonenko Mikael, Kotka, Soares Marla, Kotka, Ukkola Venla, Miehikkälä, Vainio Sini, Hamina, Valkonen Venla, Kotka, Yurlikova Alexandra, Kotka, Åkerlund Melissa, Kotka.

Kotekon kampus

Elintarvikealan perustutkinto

Hinttula Mimmi, Kotka, Immonen Eerika, Joensuu, Kainulainen Lotta, Kotka, Kolari Jesse, Kotka, Mauno Marianna, Kotka, Nikunen Iina, Pyhtää

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto

Akkila Jonna, Kotka, Andrejev Aleksandra, Hamina, Hannula Iida, Kotka, Holopainen Noora, Hamina, Hotanen Siru, Kotka, Hynninen Hanna, Kotka, Junkkari Kaisa, Hamina, Kanerva Minttu, Kotka, Kauppanen Polina, Kotka, Lindroth Meira, Kotka, Niemi Veera, Hamina, Peltonen Lara, Kotka, Rintamo Jasmin, Kotka, Skitterall Emmi, Kotka, Soosaar Kerli, Kotka, Tainio Laura, Kotka, Tepponen Lumia, Hamina, Tuominen Amanda, Kotka, Turu Inka, Hamina.

Liiketoiminnan perustutkinto

Hiironen Veera, Kotka, Hyökkäri Ella, Kotka, Jokela Oskar, Kotka, Kettunen Aatu, Kotka, Kettunen Elli, Kotka, Naski Aapo, Kotka, Pikkusaari Ville, Kotka, Poikala Eero, Kouvola, Rantanen Iina, Kotka, Rilla Minesa, Kotka, Savolainen Veikka, Kotka, Seppä Eeli, Kotka, Sippu Jenna, Kotka, Tast Valter, Kotka, Tiainen Sara, Kotka

Matkailualan perustutkinto

Horto Erin, Kotka, Ihalainen Ronja, Hamina, Nikkari Arttu Juhani, Kotka, Pylvänäinen Veeti, Imatra, van der Steen Niehku, Kotka, Vilkki Katianna, Kouvola

Musiikkialan perustutkinto

Suorsa Iina, Karjaa

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Ahonen Siiri, Kotka, Castelli Samuel, Kotka, Habtom Mesfum Mehari, Kotka, Jalo Taito, Kouvola, Koskenheimo Moona, Hamina, Kosonen Elias, Kotka, Laitinen Joni, Kotka, Languev Egor, Hamina, Marku Jonne, Kotka, Mikkola Miika, Pyhtää, Moroshkin Viacheslav, Kotka, Nummelin Jade, Hamina, Ojala Arvi, Virolahti, Pakkanen Selina, Kotka, Piensoho Joni, Kotka, Tanska Topias, Hamina, Virtanen Suvi, Kouvola

Malmingin kampus

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto

Brunila Mikael, Kotka, Hatara Mikael, Kotka, Heiskanen Väinö, Hamina, Jämsén Alex, Kotka, Karhu Antton, Kotka, Kervinen Luukas, Hamina, Korhonen Kaapo, Pyhtää, Korpioja Jasper, Kotka, Koskela Jere, Hamina, Kyötikki Elias, Virolahti, Kääriäinen Jesse, Pyhtää, Merivirta Santtu, Kotka, Mustola Niklas, Kotka, Mutku Santeri, Hamina, Nasir Ahmad, Kotka, Nylander Jerry, Kotka, Pirskanen Niko, Virolahti, Ruokonummi Eeli, Kotka, Sepponen Samu, Kotka, Turkkila Tomas, Kotka, Turklin Väinö, Hamina, Tuukkanen Timi, Kotka, Tuutti Riku, Virolahti, Urpalainen Tuomas, Virolahti

Logistiikan perustutkinto

Laisi Roni, Metsäkylä, Pekkola Justus, Kotka, Vuori Mirella, Heinlahti, Sipola Väinö, Kotka, Konttinen Aapo, Kotka, Piirainen Niklas, Kotka, Hennala Mikko, Helsinki, Päivärinta Tuomas, Kotka, Valjus Veeti, Kotka, Lindberg Mico, Kotka, Sakki Topias, Kotka, Junkkari Miro, Hamina, Outinen Jani, Kotka, Puustinen Nenna, Kotka, Laurinoja Eetu, Neuvoton, Pryke Luukas, Kotka, Korpela Weeti, Kotka, Valkonen Ville, Hamina, Lindeman Alex, Poitsila, Sarin Topi, Metsäkylä, Leskinen Mico, Hamina, Haimi Eino, Hamina, Vähätalo Elias, Kotka, Nurmi Iida, Poitsila, Tura Ossi, Kotka, Ukkonen Robin, Kotka, Lehtonen Nico, Hamina, Minkkinen Miia, Poitsila, Korkalainen Niklas, Kotka, Lehto Roope, Kotka, Raanti Antti, Kotka, Delawarzada Quraesh, Kotka, Luukkonen Atte, Hamina, Siltala Miro, Kotka, Arola Jere, Vastila, Tuominen Leevi, Huutjärvi

Pintakäsittelyalan perustutkinto

Korppas Eevi, Kotka, Lummelampi Ronja, Kotka, Ruutiainen Anelma, Kotka, Räsänen Carolina, Kotka, Taponen Lumi,  Pyhtää, Toikka Jasmin, Hamina, Virtanen Riikka, Hamina

Talotekniikan perustutkinto

Autio Jeremias, Kotka, Borg Luca, Kotka, Hannula Eelis, Kotka, Hartikka Valtteri, Kotka, Honkamo Tuomas, Hamina, Hänninen Daniel, Kotka, Jääkallio Rasmus, Kotka, Klingberg Eetu, Kotka, Lindqvist Matias, Kotka, Mikkonen Sami, Kotka, Moilanen Akseli, Hamina, Perälehto Aleksi, Kotka, Ranta Tobias, Kotka, Ruhanen Otto, Kotka, Räsänen Konsta, Hamina, Sirén Jesse, Kotka, Suur-Uski Juuso, Kotka, Terzis Jesse, Hamina, Turkkila Daniel, Kotka

Rakennusalan perustutkinto/Talonrakentaja

Antikainen Leevi, Hamina, Fedorov Roni, Kotka, Keinänen Mikko, Hamina, Korhonen Veeti, Pyhtää, Koskivirta Aleksi, Kotka, Lehvä Aapo, Kotka, Miil Argo, Hamina, Montonen Roni, Hamina, Pekkola Amatius, Hamina, Turunen Ilona, Pyhtää, Vaittinen Santtu, Kotka, Vauhkonen Viivi, Kotka, Viipuri Aatos, Hamina, Värri Eeka, Virolahti, Åkerlund Antton, Kotka

Rakennusalan perustutkinto/Maarakennuskoneenkuljettaja

Grak Anton, Kotka, Harju Aatu, Miehikkälä, Kemppainen Joel, Hamina, Khlebnikov Alesandr, Kotka, Knuuttila Anton, Kotka, Pakkanen Sasu, Virolahti, Peltonen Voitto, Kouvola, Povenius Aleksi, Kotka, Skippari Joona, Kotka, Tuominen Jimi, Miehikkälä, Viinikka Leevi, Kotka, Weckman Miko, Kotka

Paljon onnea valituille ja tervetuloa Ekamiin Tekijöiksi!

Ei opiskelupaikkaa?
Voit hakea yhteishaussa vapaiksi jääneitä paikkoja jatkuvan haun kautta.