Siirry sisältöön
Haku

Jatkuva haku

Hae meille milloin vain

Jatkuva haku tarkoittaa sitä, että koulutukseen voi hakeutua joustavasti ympäri vuoden silloin kun itse haluaa. Meillä on jatkuvassa haussa paikkoja ammattitutkintoihin, erikoisammattitutkintoihin, lähes kaikkiin ammatillisiin perustutkintoihin ja tutkinnon osiin.

Jatkuva haku on sinulle, kun:

Mikäli sinulla on tiedossa työpaikka tai olet jo työsuhteessa, oppisopimuskoulutus on käytännönläheinen tapa hankkia ammatti tai lisätä ammatillista osaamista. Se perustuu aina työ- tai virkasuhteeseen ja henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaan. Oppisopimuksella voi hankkia ammattitaitoa opiskelemalla kokonaisen tutkinnon tai vaikkapa sen osia.

Edellytykset opintoihin

 • Perusopetuksen oppimäärä tai vastaavat tiedot​
 • Riittävät opiskeluvalmiudet
 • Riittävä suomen kielen taito, joka määritellään tarkemmin koulutuskohtaisesti​

Mahdollisuus sitoutua opintoihin

 • Motivaatio
 • Elämäntilanne
 • Tarve koulutukselle

Ekamissa opetuskieli on suomi. Jos äidinkielesi on jokin muu kuin suomi, sinut ohjataan kielikokeeseen tai esittämään todistus riittävästä suomen kielen taidosta. Koulutusten muut valintakriteerit löytyvät koulutusalojen ja koulutushaussa näkyvien koulutusten sivuilta.

> Lue lisää kielitaidon arvioinnista

Hakeminen jatkuvassa haussa

 1. Etsi ja löydä sinua kiinnostava koulutus Ekamin koulutustarjonnasta
 2. Tutustu koulutuksen sisältöön, kelpoisuusvaatimuksiin ja aikatauluihin
 3. Jos tarvitset apua hakeutumisessa tai sopivan alan valinnassa, olethan yhteydessä Hakija- ja koulutusneuvonta EkaOveen, p. 040 489 2763, koulutusneuvonta@ekami.fi
 4. Hae koulutukseen hakuaikana sähköisellä hakulomakkeella, jonka löydät koulutuksen sivulta kohdasta ”Hae koulutukseen”
 5. Sinuun ollaan yhteydessä hakuajan päätyttyä

Ota meihin yhteyttä

Hakija- ja koulutusneuvontapalvelu EkaOvi

Palvelemme arkisin klo 9-15

040 489 2763