Siirry sisältöön
Haku

Valmistuneelle

Paljon onnea sinulle Ekamista valmistunut! 

Haluaisimme jatkossakin pitää yhteyttä Ekamista valmistuneisiin opiskelijoihin.
Liittymällä mukaan alumnitoimintaan saat tietoa täydennyskoulutuksista ja erilaisista mielenkiintoisista tapahtumista. Voit olla myös mukana kehittämässä ammatillista koulutusta sekä jakaa kokemuksiasi nykyisille opiskelijoille. 

Jos sinulla ei ole vielä työtä ja haluaisit saada lisätietoa työpaikoista ja työnhausta, kannattaa kääntyä TE-palveluiden(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) tai paikallisen Ohjaamon(siirryt toiseen palveluun) (< 30-vuotiaille suunnattu palvelu) puoleen. Kun työnhaku on voimassa TE-palveluissa, voit hakea työttömyysetuutta Kelasta. 

Yrittäjyydestä kiinnostuneita palvelee Cursor Oy:n yritysneuvonta(siirryt toiseen palveluun), joka tarjoaa luottamuksellista ja maksutonta neuvontaa aloittaville yrittäjille sekä seudulla jo toimiville yrityksille.

Ammatillisen tutkinnon suorittaminen antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden korkeakouluopintoihin. Osaamista voi hankkia myös muun muassa suorittamalla ammatillisten tutkintojen osia. Jos et saanut opiskelupaikkaa korkeakoulusta heti valmistuttuasi tai olet kiinnostunut Ekamin koulutustarjonnasta, ota yhteyttä Ekamin koulutusneuvontaan.

Ota yhteyttä

Hakija- ja koulutusneuvontapalvelu EkaOvi

Palvelemme arkisin klo 9-15

040 489 2763