Siirry sisältöön
Haku

Työllistämispalvelut ja Etsivä nuorisotyö

Työtä, työkokemusta, tekemistä ja tukea

Meillä Rannikkopajoilla sinulla on mahdollisuus saada työkokemusta, mielekästä tekemistä sekä tukea tulevaisuuden suunnitteluusi ja arkeesi. Pääset mukaan toimivaan, aitoon työympäristöön monipuolisissa yksiköissä ja valmennuksissamme. Toteutamme nuorten- sekä aikuisten työpajatoimintaa.

Etsivä nuorisotyö Finders tarjoavat sinulle tukea ja ohjausta. Etsimme kanssasi vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja autamme sinua saavuttamaan tarvitsemasi palvelut eri elämäntilaisiin. Palveluohjauksemme on yksilöllistä, luottamuksellista ja ilmaista.

Rannikkopajojen eri yksiköissä voi työskennellä muun muassa kuntouttavassa työtoiminnassa, työkokeilussa ja palkkatuetussa työssä. Meille voi tulla ns. nonstoppina ja valmennusjakso kestää henkilökohtaisesta suunnitelmasta riippuen noin 1-9 kuukautta. Työpajoille hakeutumisesta on sovittava TE-toimistossa tai monialaisessa työelämäpalvelussa oman työntekijän kanssa ja varsinainen hakeutuminen tapahtuu Rannikkopajojen nettisivujen kautta.


Tutustu palveluihimme Rannikkopajoilla ja hae meille!


Vahvistavat valmennuspalvelut – arjen asiat haltuun!

Kuntouttava työtoiminta (18 – 35 v.) on vahvistumiseen keskittyvää työpajojen matalan kynnyksen toimintaa.

Lue lisää kuntouttavasta työtoiminnasta ammatillisilla valmennusyksiköillä.

Navi on tarkoitettu oppivelvollisuusikäisille nuorille. Pajalle ohjautuvat nuoret, joiden koulutus on keskeytynyt tai nuoret ovat jääneet yhteishaussa ilman koulutuspaikkaa. 

Lue lisää Navista

Kuunarin asiakkaita ovat 17–28-vuotiaat kotkalaiset maahanmuuttajanuoret. Kaipaatko apua opiskelu- ja työnhakuasioissa? Toimintaan haetaan TE-toimiston kautta.

Lue lisää Kuunarin toiminnasta

Ammatilliset valmennuspalvelut 18 – 28 vuotiaille

Media-alan palvelut

Meillä pääset kehittämään ongelmanratkaisutaitojasi käytännönläheisesti. Työtehtävät mietitään sinun taitojesi, kykyjesi ja kiinnostuksen kohteiden mukaan eli sinulta ei vaadita alan koulutusta, eikä osaamista vaan kiinnostus työpajan töihin riittää.

Lue lisää Media- ja digipalvelusta

Luovan alan palvelut

Meillä pääset perehtymään mm. tuotesuunnitteluun, ompeluun ja sisustukseen, kierrätysmateriaalien hyödyntämiseen sekä tutustumaan useisiin materiaaleihin erikoistekniikoiden kautta.

Lue lisää Kädentaitoyksikön toiminnasta

Meillä Rajapajalla pääset tutustumaan monialaisiin kädentaidollisiin työtehtäviin. Tehtäviä löytyy korjausompelusta pieniin pintaremontteihin. Olet sitten nuori alle 29-vuotias tai kuntouttavaan työtoimintaan osallistuva aikuinen alle 65-vuotias, olet tervetullut meille!

Lue lisää Rajapajasta

Taiteella pääset tutustumaan ja kokeilemaan taidealan eri tekniikoita ja menetelmiä. Työtehtävät koostuvat tilaustöistä ja pajapuodin myyntituotteista.

Koulutusta alalle et tarvitse, kiinnostus ja innostus riittää.

Lue lisää Taideyksikön toiminnasta

Remontointi ja kiinteistönhoito

Meillä pääset tutustumaan pieniin pintaremontteihin sekä erilaisiin puuntyöstömenetelmiin.

Lue lisää Puu- ja remonttiyksikön toiminnasta

Meillä pääset tutustumaan erilaisiin pintakäsittely- ja kunnostustöihin. Teemme myös ulko- ja sisämaalauksia, huonekalujen kunnostusta yms.

Lue lisää Maalaus- ja remonttiyksikön toiminnasta

Ruokapalvelut

Lounaskahvilassa pääset tutustumaan keittiöalan työtehtäviin.

Lue lisää Lounaskahvila Kalarannan toiminnasta

Lounaskahvila Messissä pääset tutustumaan keittiöalan työtehtäviin.

Lue lisää Lounaskahvila Messin toiminnasta

Työhönvalmennusta ja yritysyhteistyötä nuorille ja aikuisille!

Rannikkopajojen Seinättömän yksilövalmennus auttaa yrityksiä löytämään juuri itselleen sopivaa työvoimaa (18-28 v.) työkokeilun tai oppisopimuksen kautta. Yksilövalmentaja auttaa myös palkkatuen hakemisessa.

Yksilövalmentaja on usein tavannut työkokeilijan useamman kerran, joten hänellä on jo valmiiksi tietoa työkokeilijan vahvuuksista ja osaamisesta. Ohjaamme ja tuemme nuoria työelämävalmiuksien lisäämisessä ja vahvistamisessa.

Lue lisää Seinättömän työhönvalmennuksesta

Rannikkopajojen Suunnan yksilövalmennus auttaa yrityksiä ja työnhakijoita löytämään juuri itselleen sopivan työn/työntekijän työkokeiluun, oppisopimukseen tai palkkatuettuun työhön.

Yksilövalmentaja on usein tavannut työkokeilijan useamman kerran, joten hänellä on jo valmiiksi tietoa työkokeilijan vahvuuksista ja osaamisesta.

Lue lisää Suunnan toiminnasta

Hakeminen meille!

Löysitkö sinulle sopivaa tekemistä? Laita rohkeasti hakemus tulemaan! Yksilövalmentaja ottaa sinuun yhteyttä ja sopii haastatteluajan. Haastattelussa on mukana yleensä yksilö- ja työvalmentaja, jotka kertovat sinulle lisää toiminnasta.

Yhteystiedot löydät kunkin yksikön omalta sivulta.
Tarkat yhteystiedot löydät Telia VIP hakemistostamme.(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Somessa: @rannikkopajat

Etsivä nuorisotyö Finders yhteystiedot löydät täältä.

Työllistämispalvelu Rannikkopajat

Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka (Koteko, E-siipi)

010 395 9000

Etsivä nuorisotyö Finders

Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka (Koteko, E-siipi)