Siirry sisältöön
Haku

Hakija- ja koulutusneuvontapalvelu EkaOvi

Yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa

Onko sinulle kompassi hukassa tai suunta kateissa? Ota yhteyttä hakija- ja koulutusneuvontapalvelu EkaOveen, etsitään yhdessä sinua parhaiten palveleva koulutus Ekamin useiden koulutusten joukosta.

EkaOvi palvelee

EkaOven opinto-ohjaajalta saat yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa koulutuksen valintaan, hakeutumiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyen. Palvelemme puhelimitse arkisin klo 9-15. Sähköpostiin saapuneisiin viesteihin pyrimme vastaamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ennalta varatun uraohjauskeskustelun aikana syvennytään opinto- ja uraohjaajan kanssa tarkastelemaan, millaista aiempaa osaamista sinulle on kertynyt, millaisia uramahdollisuuksia sinulla on ja millainen koulutus tukee tavoitteitasi parhaiten. Yleensä yksi keskustelu riittää, mutta ohjauskeskusteluja voidaan tarvittaessa järjestää kolmekin kertaa.

Uraohjaus on aina yksilöllistä, maksutonta ja luottamuksellista. Tapaamiset toteutetaan Ekamin kampuksilla, puhelinkeskusteluna tai teams-yhteydellä.

Varaa aika sähköisestä kalenterista(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun), josta löydät vapaana olevat ajat.

Voit varata tutustumiskäynnin itseäsi kiinnostavalle ammattialalle tai tutustumiskierroksen, joka kattaa kaikki samalla kampuksella toimivat koulutusalat. Tutustumiskäyntejä järjestetään yksittäisille henkilöille ja ryhmille tarpeen mukaan. Voit myös kutsua EkaOven opinto- ja uraohjaajan esittelemään Ekamin koulutuksia erilaisiin valmennusryhmiin ja tapahtumiin.

Tutustumiskäynnit ja esittelyt varataan sähköpostitse koulutusneuvonta@ekami.fi

Ota meihin yhteyttä

Hakija- ja koulutusneuvontapalvelu EkaOvi

Palvelemme arkisin klo 9-15

040 489 2763